Follow us

Πρίγκιπας Φίλιππος | Τι πίστευε πραγματικά για τη συνέντευξη της Meghan και του Harry

Ένας καλός φίλους του δούκα του Εδιμβούργου αποκαλύπτει τι πίστευε για τον τρόπο συμπεριφοράς του ζευγαριού.

Meghan Markle-Prince Harry Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πίστευε ότι ο Harry και η Meghan έκαναν μια "τρέλα" που έδωσαν συνέντευξη στην Oprah Winfrey, αποκαλύπτει ο καλός φίλος και βιογράφος του δούκα, Gyles Brandreth.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Brabdreth είπε ότι ενώ ο δούκας του Εδιμβούργου καταλάβαινε τι περνάει το νεαρό ζευγάρι, θεωρούσε ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την κατάσταση. Μάλιστα, ο Φίλιππος είχε πει ότι ο Harry δεν έπρεπε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του και να μετακομίσει στην Αμερική αφού "δεν ήταν το σωστό ούτε για την χώρα ούτε για τους εαυτούς τους".

Μάλιστα, ο Brandreth έγραψε ότι η απόφαση της Meghan και του Harry να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι ενώ ταυτόχρονα θα υπηρετούν τη βασίλισσα υπό τους δικούς τους όρους ήταν "αφελής".

Όπως είπε ο συγγραφέας: "Ο δούκας του Εδιμβούργου είχε λυπηθεί που θα πράγματα ήρθαν έτσι" εξηγώντας ότι ο "ο Φίλιππος είχε κάνει αυτή τη δουλειά για 64 χρόνια. Ο Harry μόλις τα είχε καταφέρει 30 μήνες. Ο δούκας του Εδιμβούργου δεν ήταν ικανοποιημένος, ούτε πίστευε ότι ο Harry και η Meghan έκαναν το σωστό".

Βέβαια, όπως τόνισε, ο Φίλιππος καταλάβαινε τον Harry και την σχέση που είχε με τα media και φυσικά στήριξε την επιθυμία του "να κάνει το δικό του με τον δικό του τρόπο". Όπως είχε πει στον φίλο του "οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τις ζωές τους όπως πιστεύουν καλύτερα".

Αυτό που δεν ενέκρινε βέβαια ήταν η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah: "Γνωρίζω από άτομο κοντινό του ότι πίστευε ότι η συνέντευξη της Meghan και του Harry θα είναι μια τρέλα και κανένα καλό δεν θα βγει από αυτή. Δεν με εξέπληξε γιατί αυτή ήταν ακριβώς η περιγραφή που μου είχε κάνει προσωπικά και για τις συνεντεύξεις του πρίγκιπα Καρόλου και της Diana τη δεκαετία του ‘90".

Όπως είχε πει ο δούκας του Εδιμβούργου, δεν τον ενοχλούσε το γεγονός ότι έδωσαν συνέντευξη αλλά το ότι το ζευγάρι είχε μια μανία να ασχολείται με τα δικά του προβλήματα δημοσίως: "δώστε συνεντεύξεις" είχε πει αλλά "μην μιλάτε για τους εαυτούς σας".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ