Follow us

Nicola Peltz | Η δισεκατομμυριούχος που θα γίνει η νέα κυρία Bechkam

Ποιο είναι το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Brooklyn Beckham;

Nicola Peltz Splash News/Ideal Image

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είχαν ανακοινώσει ότι αρραβωνιάστηκαν το καλοκαίρι του 2020 και ο γάμος τους αναμένεται να είναι το γεγονός της χρονιάς. Δεν βλέπεις εξάλλου κάθε μέρα τη Victoria να παντρεύει τον γιο της και μάλιστα με μια πλούσια κληρονόμο. Η όμορφη ηθοποιός είναι, άλλωστε, κόρη του επιχειρηματία Nelson Peltz, υποστηρικτή του Trump και με περιουσία που εκτιμάται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα πληρώσει τον γάμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα και οι δύο οικογένειες θα δώσουν 4 εκατομμύρια για δύο ξεχωριστούς γάμους.

Ποια είναι η Nicola Peltz

Η 25χρονη Nicola είναι κόρη του αμερικανού δισεκατομμυριούχου κι επιχειρηματία Nelson Peltz και της τρίτης του συζύγου, του πρώην μοντέλου Claudia Heffner Peltz. Είναι ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στα ‘Bates Motel’ και ‘Transformers: Age of Extinction’.

Η οικογένεια Peltz

Η Nicola είναι η μικρότερη από τα 8 αδέρφια που έχει η μητέρα της με τον Nelson Peltz ενώ έχει και δύο ετεροθαλή αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα της. Ο δισεκατομμυριούχος μπαμπάς της έκανε περιουσία ως επιχειρηματίας και επενδυτής. Η οικογένεια έχει δύο ιδιωτικά αεροπλάνα και πάρα πολλά σπίτια ενώ έχει κύκλο φίλων ανάμεσα στους οποίους είναι ο Donald Trump αλλά και ο Greg Norman, ο οποίος είχε πει ότι ο Peltz "δεν είναι ο τύπος του Harvard. Έχει τη σοφία της πιάτσας. Καταλαβαίνει τι θέλει η μάζα".

Οι γονείς της παντρεύτηκαν το 1985. Η μητέρα της που ήταν μοντέλο έχει μια τεράστια συλλογή με διαμάντια ενώ είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση. Μάλιστα, δημοσιεύματα ήδη εικάζουν ότι οι δύο συμπεθέρες, η Claudia και η Victoria, θα έχουν καλές σχέσεις αφού τiς συνδέει η αγάπη για τη μόδα αλλά και το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να έχουν μεγάλες οικογένειες με πολλά παιδιά.

Loading...

Και η Nicola όμως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο lifestyle της οικογένειας Beckham αφού και η ίδια έχει μεγαλώσει μέσα στην πολυτέλεια. Μάλιστα, όπως και οι Beckhams, έτσι και οι Peltz, έχουν περάσει στα παιδιά τους την αγάπη για τον αθλητισμό. Όπως είχε πει ο Nelson σε μια παλιά του συνέντευξη, σύμκφωνα με τη Daily Mail, τα παιδιά του "είναι εξανλτημένα όλη μέρα, κάνουν γυμναστική και διαβάζουν. Είναι πολύ κουρασμένα για να μπλέξουν κάπου".

Η περιουσία

Ο Brooklyn Beckham έχει με τους γονείς του ένα σπίτι στο Holland Park αξίας 30 εκατομμυρίων αλλά και ένα εξοχικό αξίας 6 εκατομμυρίων. Η Peltz σίγουρα θα εντυπωσιάστηκε αν και η οικογένειά της διαθέτει δύο επαύλεις στην Αμερική το ένα σε προάστιο της Νέας Υόρκης από όπου ο πατέρας της μετακινείται με ελικόπτερο, και διαθέτει μια λίμνη, καταρράκτη, γήπεδο ice hockey, γκαλερί και φυσικά μια πολυτελής κατοικία. Η οικογένεια έχει επίσης ένα εξοχικό στο Palm Beach όπου συνηθίζει να καλεί φίλους της οικογένειας. Ο Nelson εξάλλου είναι γνωστός για τα πολυτελή πάρτι του.

Η υποκριτική

Η Nicola όταν ήταν μικρή μοιραζόταν την αγάπη του αδερφού της, Brad, για το ice hockey και μάλιστα ήταν καλή σε αυτό. Αργότερα όμως την κέρδισε ο κόσμος του θεάματος κι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Όπως είχε πει: "Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι θα μπω στο πρωτάθλημα γυναικών του Ice hockey αλλά αγάπησα το θέατρο και ρώτησα τη μαμά μου αν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό". Η Nicola ακολούθησε λοιπόν τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού της, Will Peltz.

Οι πρώην σύντροφοί της

Με γονείς που έχουν τόσο μεγάλο και πλούσιο κοινωνικό κύκλο, η Nicola δεν θα μπορούσε να μην κάνει παρέες με πλούσιους και διάσημους. Μάλιστα, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέσει στο παρελθόν με τον Justin Bieber αλλά και τον Anwar Hadid, μοντέλο και αδερφό της Bella και της Gigi Hadid.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ