Follow us

"Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ" | Οι Σάκης & Μαριαλένα μιλάνε για τη σχέση τους (vid)

Η ειρωνεία του Αλέξη Παππά: "Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης".

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Glomex

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τα έχουν ξαναβρεί, με τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor να μιλούν για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα και όσοι θεωρούν πως ο 30χρονος ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και μπήκε στο παιχνίδι, προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι την 25χρονη γυμνάστρια. Να σου θυμίσουμε μάλιστα πως εκείνη είχε ξεκινήσει μια νέα σχέση κάνοντας το επόμενο βήμα με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Ωστόσο, και ειδικά μετά τις ανακατατάξεις της μπλε και της κόκκινης ομάδας, οι δυο τους έχουν εκδηλώσει ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, χωρίς να κρύβουν τη μεγάλη δυσαρέσκειά τους που δεν ανήκουν πλέον στην ίδια ομάδα. Σε απόσπασμα μάλιστα που θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο, που παίχτηκε αποκλειστικά από την εκπομπή του SKAI "Love it", βλέπουμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα μιλούν για τη σχέση τους. Ακόμη, στο εν λόγω απόσπασμα ο Αλέξης Παππάς τους ειρωνεύεται.

"Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε" αναφέρει στην αρχή η 25χρονη, με εκείνον να συμπληρώνει: "Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα".

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά, είπε: "Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ