Follow us

Πάνος Καλίδης | Για αυτό δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη Λεάννα Μάρκογλου μετά από 16 χρόνια

"Σαν γυναίκα την έχεις πληγώσει".

Πάνος Καλίδης, Λεάννα Μάρκογλου NDP

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο "Πρωινό" παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης. Ο τραγουδιστής μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor, καθώς και τους λόγους αποχώρησής του. Εκτός αυτού όμως, η συζήτηση πήγε και στην προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να αναφέρεται και στη γυναίκα της ζωής του, Λεάννα Μάρκογλου, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 16 χρόνια αλλά ο Πάνος Καλίδης δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη make up artist.

Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε, δεν έχει βρει κουμπάρο, ενώ φοβάται και το ενδεχόμενο τελικά να του πει "όχι".

"Ψάχνω κουμπάρα! Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Είμαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας. Είναι ο άνθρωπος μου, δεν ψάχνω για κάτι καλύτερο, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο-κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχει μεγάλες πιθανότητες να πει όχι…”. είπε χαρακτηριστικά.

Λεάννα Μαρκόγλου - Πάνος Καλίδης | Στιγμιότυπα από το οικογενειακό τους σπίτι στη Γλυφάδα

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της πήρε την πρωτοβουλία να τον παροτρύνει να της κάνει την πρόταση: "Θα σας παντρέψω εγώ, είναι σαν να είστε παντρεμένοι. Θες να της κάνεις τώρα την πρότση γάμου ζωντανά; Εγώ κατάλαβα επειδή ήρθε στην εκπομπή και λίγο μίλησα μαζί της ότι και να μην γίνει, θα ήθελε να της κάνεις την πρόταση. Σαν γυναίκα την έχεις πληγώσει. Είναι δυνατόν να έχετε κάνει μαζί τρία παιδιά, να ζείτε μαζί και να μην έχεις κάνει μια πρόταση γάμου;"

Δες όλα όσα είπε παρακάτω

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ