Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία στο Survivor, το πάρτι του Coco Bondgo και όλα τα νέα

Έτοιμος για γάμο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Ο τρόπος που καλωσόρισαν την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Έτσι καλωσόρισαν την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες μέρες η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι, το MEGA. Μετά από ένα τηλεοπτικό διάλειμμα, η κορυφαία παρουσιάστρια επιστρέφει με καθημερινή εκπομπή στο γνώριμο ύφος που γνωρίζουμε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Χαμένη στον στίβο μάχης με 10-8 ήταν η Μπλε ομάδα. Οι παίκτες αγωνιστήκαν για την ατομική ασυλία. Οι παίκτες των Μπλε έπρεπε να σταθεροποιήσουν το μπαλάκι πάνω σε ένα ξύλο και να το κρατάνε με το ένα χέρι τους τεντωμένο.

Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης που μπορεί να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη του προς αποχώρηση αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι παίκτες "ξεσάλωσαν" στο πάρτι του Coco Bondgo

Οι κόκκινοι ομάδα πέρα από την ασυλία που κέρδισαν είχαν και μια άλλη έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώσε ότι θα βρεθούν σε ένα πάρτι "Coco Bondgo".

Οι κόκκινοι μαζί με την ομάδα του τούρκικου Survivor απόλαυσαν το φαντασμαγορικό πάρτι με πρωταγωνιστές την Beyonce , τον Fredy Mercury , την Lady Gaga, την Rihanna και την Jenifer Lopez, μέσα από acts με εμπείρους performers.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πιο "χαλαροί" ήταν οι κόκκινοι στο συμβούλιο του νησιού. Πέρα το πάρτι "Coco Bondgo" που κυριολεκτικά "ξεσάλωσαν" κέρδισαν και την ασυλία, οπότε δεν είναι στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Οι μπλε από την άλλη κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιον παίκτη θεωρούν αδύναμο. Στον τάκο βγάλανε τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα υποδείξει ως υποψήφιο ο Νίκος Μπάρτζης που κατέκτησε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έτοιμος για γάμο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Κατά τη διάρκεια του MasterChef της Δευτέρας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνομίλησε με τους παίκτες και αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για … γάμο.

Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής συνομίλησε με τον Παύλο Χάππιλο, ο οποίος ρίχνει τα χαρτιά, με τον σεφ να επιθυμεί να ενημερωθεί αν θα παντρευτεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr