Follow us

Γνωστός Έλληνας χώρισε και μετακόμισε στην Αυστραλία - Η αποκάλυψη μέσω Facebook

Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

divorce iStock

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας και η πρώην σύζυγός του, Πόπη, εδώ και 13 μήνες. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, στον οποίο και βλέπουμε ότι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του είναι πλέον το Σίδνεϊ, εδώ και έναν περίπου χρόνο οι δυο τους, που έχουν τρία παιδιά, δεν είναι ζευγάρι.

Τις εξελίξεις στη ζωή του ανακοίνωσε με αφορμή τα γενέθλιά του και το ευχαριστήριο post που έκανε για όλες τις ευχές που έλαβε:

"Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Οι τελευταίοι 13 μήνες ήταν για εμένα οδυνηροί, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Δυστυχώς ο γάμος μου τερματίστηκε ξαφνικά και για εμένα ήταν ένα ΣΟΚ… Με τη βοήθεια Του Κυρίου, αγαπημένων μου προσώπων μα ΚΥΡΙΩΣ με την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μου βρίσκομαι εδώ και γιορτάζω τα 44 γενέθλια μου…. και ΝΑΙ νιώθω πια δυνατός και αποφασισμένος να συνεχίσω τη ζωή μου!".

Να σου θυμίσουμε ότι ο Κώστας Γριμπίλας που το 2008 ζούσε με τεχνητή καρδιά, έλαβε δώρο ζωής από τον τότε 20χρονο Αυστραλό Ντουζόν Ζαμίτ που έχασε τη ζωή του στη Μύκονο έπειτα από έναν καβγά.

Η ανάρτηση του 44χρονου

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές🙏❤️. Με τη βοήθεια Του Θεού έφτασα τα 44!!! Μια ζωή όπως οι περισσότεροι με...

Posted by Kosta Gribilas on Monday, April 12, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ