Follow us

Anna Wintour | Ποιον celebrity δεν θα καλούσε ξανά στο Met Gala

Ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες της Αμερικής δεν θα ξαναπατήσει στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Anna Wintour Abaca/www.visualhellas.gr

Τo 2020 δεν πραγματοποιήθηκε το Met Gala εξαιτίας της πανδημίας όμως φέτος το απόλυτο πάρτι μόδας επιστρέφει με οικοδεσπότες –όπως όλα δείχνουν- την Amanda Gorman και τον Tom Ford.

Με αφορμή την ανακοίνωση για το επόμενο Met Gala που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπέμβριο, αλλά και τις νέες πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην Αμερική, ξαναβγήκε στην επιφάνεια μια παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει η Anna Wintour για το Met Gala.

Μιλώντας στο The Late Late Show το 2017, ο παρουσιαστής James Corden την είχε ρωτήσει: "Οι celebrities από κάθε χώρο είναι απεγνωσμένοι να πάρουν ένα εισιτήριο. Όλοι έρχονται από τη Beyonce μέχρι τον George Clooney. Η ερώτησή μου είναι, λοιπόν, ποιον δεν θα καλούσες ποτέ ξανά στο Met Gala;". Η Wintour είχε χαμογελάσει αλλά έδωσε την ξεκάθαρη απάντησή της: "Τον Donald Trump".

Ο Donald Trump και η σύζυγός του Melania Trump έχουν παραβρεθεί αρκετές φορές στην φιλανθρωπική εκδήλωση που συγκεντρώνει χρήματα για το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, φαίνεται όμως ότι από αυτό το σχόλιο και μετά οι σχέσεις του ζευγαριού με την εκδότρια δεν ήταν και οι καλύτερες. Εξάλλου, η Melania Trump ως Πρώτη Κυρία δεν έγινε ποτέ εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue ενώ αντίθετα το 2005, μετά τον γάμο της με τον Trump, είχε ποζάρει για το περιοδικό.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ