Follow us

Justin Timberlake | Στιλίστας αποκαλύπτει ότι "έστησε" το στιλιστικό ατύχημα της Janet Jackson

Σύμφωνα με ένα στιλίστα, ο Justin ήθελε να ξεπεράσει την Britney on stage.

Justin Timberlake Abaca/Visual Hellas

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θυμάται το φιλί της Britney με την Madonna και την Christina Aguilera on stage αλλά και το στιλιστικό "ατύχημα" που είχε η Janet Jackson όταν τραγούδησε με τον Justin Timberlake στο Superbowl το 2004. Τότε ο pop star είχε σκίσει το κοστούμι της Jakson εκθέτοντας το στήθος της τραγουδίστριας, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν ήταν κάτι προγραμματισμένο ή έγινε κατά λάθος.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις που έκανε ο στιλίστας Wayne Scott Lucas, ο Timberlake ήθελε να ξεπεράσει τη Britney on stage προκαλώντας το κοινό κι έτσι έστησε το περισταστικό με την Janet.

Μιλώντας στο Page Six, ο στιλίστας είπε πως ο pop star "επέμενε να κάνει κάτι μεγαλύτερο από την παράστασή τους. Ήθελε μια αποκάλυψη". Όπως εξήγησε το σχέδιο αρχικά ήταν η Janet να φοράει ένα g-string με πέρλες σαν αυτό που φορούσε η Kim Cattrall σε ένα επεισόδιο του ‘Sex and the City’. "Η Janet θα φορούσε ένα Rocha φόρεμα και ο Justin θα το πατούσε στο πίσω μέρος για να αποκαλυφτεί ένα μέρος του εσωρούχου αλλά το outfit άλλαξε λίγες μέρες πριν και είδατε τη μαγεία".

Ο Timberlake είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως ατύχημα αλλά όπως είπε ο στιλίστας: "δεν θα το έλεγα ατύχημα ούτε σε εκατό χρόνια. Ήταν το πιο λειτουργικό στιλ στην ιστορία. Σαν στιλίστας, λέω ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει".

Ο Justin μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears, εξέφρασε δημόσια τη συγγνώμη του τόσο στην πρώην σύντροφό του όσο και στην Janet Jackson. Άλλωστε μετά το περιστατικό, τα τραγούδια της Jackson και τα βίντεο κλιπ είχαν σταματήσει να παίζονται στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση, αφού το όλο περιστατικό γύρισε αποκλειστικά εναντίον της.

Τελικά μετά από 17 χρόνια, ο Justin έγραψε στο Instagram του: "Καταλαβαίνω ότι δεν φέρθηκα σωστά στους άλλους και εκμεταλλεύτηκα ένα σύστημα που αποδεχόταν τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό. Ενδιαφέρομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες που ξέρω ότι απογοήτευσα".

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ