Follow us

Moby | Έχει μετανιώσει για όσα έγραψε στο βιβλίο του για τη Natalie Portman

Ο Moby είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του ότι είχε σχέση με την Natalie Portman χωρίς να τη ρωτήσει.

Moby Splash ews/Ideal Image

Όταν ο Moby κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του "Then It Fell Apart" είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων ότι κάποια στιγμή είχε σχέση με την Natalie Portman. Τότε η ηθοποιός είχε αρνηθεί ότι είχαν σχέση λέγοντας ότι ήταν "ένας μεγαλύτερος άντρας που ήταν ανατριχιαστικός μαζί μου. Ήμουν στην εφηβεία, μόλις είχα κλείσει τα 18". Ο Moby που είχε γράψει στο βιβλίο του ότι η Natalie ήταν 20 ετών, αργότερα απολογήθηκε που φέρθηκε στην ηθοποιό με ασέβεια.

Σε μια νέα του συνέντευξη με την εφημερίδα Guardian, ο Moby μίλησε για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2019 λέγοντας "ξέρετε μου ζητάτε να ανοίξω ένα κουτί με σκουλήκια. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να απαντήσω, η μία επιλογή είναι κακή και η άλλη είναι πολύ κακή. Οπότε εάν παίζαμε σκάκι τώρα, θα σήκωνα το τηλέφωνό μου και θα έκανα ότι πρέπει να φύγω επειγόντως".

Όπως θυμάται "εάν μιλήσεις με τους μάνατζέρ μου θα σου πουν ότι έχω ένα κανόνα, να μην μου στέλνουν reviews ή links με δημοσιεύσεις για μένα, γιατί δεν διαβάζω τίποτα από αυτά. Όταν συνέβαινε αυτή η τρέλα πριν μερικά χρόνια, βρήκα καταφύγιο στην άγνοια. Προφανώς έγινε πολύ δύσκολο να το αγνοώ ειδικά όταν όλα τα tabloids είχαν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι μου".

Ο Moby παραδέχτηκε βέβαια ότι μάλλον μετανιώνει για όσα έγραψε στο βιβλίο για την Portman: "Μια πλευρά του εαυτού μου εύχεται να μπορούσε να περάσει τις επόμενες δύο ώρες ανακατασκευάζοντας την όλη ιστορία, αλλά υπάρχει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας και διαφορετικών χροιών που δεν μου το επιτρέπουν" είπε και τόνισε πως "υπάρχει και μια πλευρά μου που εύχεται να μην είχε γράψει το βιβλίο. Αλλά από την άλλη, οι πωλήσεις δείχνουν ότι δεν το διάβασαν και τόσοι πολλοί άνθρωποι".

Φωτο: Splash ews/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ