Follow us

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor, ο σοβαρός τραυματισμός και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

Ο χαρακτηρισμός του Παππά για τον James και ποιος πήρε το μπουφάν της Ελευθερίου.

yupiii

Survivor | Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor, ο σοβαρός τραυματισμός και η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

H κόκκινη ομάδα έχασε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor με αποτέλεσμα τα μέλη της να πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορεί να ψηφιστεί διότι κέρδισε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Τελικά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο ως υποψήφιο προς αποχώρηση για 7η φόρα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ηλίας Μπόγδανος: Ο σοβαρός τραυματισμός, η επιστροφή & η νίκη στην ασυλία

Survivor

Κατά την διάρκεια του στίβου μάχης ο Ηλίας Μπόγδανος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο και να κάνει ράμματα στο πόδι του.

Η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει χωρίς τον Ηλία και οι παίκτες αγωνιστήκαν για ατομική ασυλία. Ο Γιώργος Λιάνος υποδέχτηκε τον Ηλία που μπορεί να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία αλλά όχι στον στίβο μάχης για μία εβδομάδα σύμφωνα με τους γιατρούς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο σημερινό παιχνίδι του Survivor. Ο παίκτης δεν μπόρεσε αγωνιστεί ενώ ήρθε και φορείο από την παράγωγη να τον πάρουν και να του κάνουν ράμματα.

Αυτός ο τραυματισμός επηρέασε την κόκκινη ομάδα καθώς είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Η ομάδα που κέρδισε είναι η μπλε με διαφορά 10-5.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιον παίκτη αποκάλεσε ο Αλέξης Παππάς "σάπια ντομάτα";

Survivor Spoiler

O Αλέξης Παππάς αποκάλεσε τον Τζείμς Καφετζή "σάπια ντομάτα" στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Συμφώνα με τον Ηλία Μπόγδανο τον αποκάλεσε έτσι πάνω σε μια συζήτηση που δεν υπήρχε κάποιος καβγάς ανάμεσα στους δυο παίκτες τονίζοντας πως ο Αλέξης συνηθίζει να προσβάλει τους συμπαίκτες τους.

Ο Τζείμς από την άλλη είπε ότι τον χαρακτηρισμό αυτό μπορεί να τον καταλάβει μόνο αν ο παίκτης της κόκκινης ομάδας το λέει επειδή "κοκκινίζει" από την ήλιο ή από ντροπή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιος πήρε το μπουφάν της Ελευθερίας Ελευθερίου;

Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου έψαχνε το μπουφάν της στο Survivor, ώσπου ανακάλυψε ότι το μπουφάν της βρισκόταν στο μέρος που κοιμούνται ο Τζείμς και Νίκος.

Η τραγουδίστρια φώναξε τους παίκτες να της τον δώσουν καθώς δεν ήθελε να ακουμπήσει τα πράγματα τους για να μην ξανά υπάρξει κάποια παρεξήγηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ