Follow us

Catherine Zeta-Jones: "Τα παιδιά μου θα γίνουν ηθοποιοί"

Η 51χρονη διάσημη μαμά είναι ενθουσιασμένη που τα παιδιά της ακολουθούν το παράδειγμα των γονιών τους.

Catherine Zeta Jones Splash News / Ideal Image

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood που έχουν δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν την ίδια επαγγελματική πορεία με εκείνους, όμως η Catherine-Zeta Jones δεν βρίσκεται ανάμεσά τους. Αντίθετα, η διάσημη σταρ είναι ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο ότι μια μέρα τα παιδιά της θα γίνουν ηθοποιοί.

Η 51χρονη star έχει δύο παιδιά με τον Michael Douglas, τον 20χρονο Dylan και την 17χρονη Carys και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη εκπομπή ‘3rd hour of Today’ τα παιδιά της ίσως ασχοληθούν με το επάγγελμα των γονιών τους στο μέλλον.

"Το ταξίδι που είχα ως ηθοποιός ήταν απίθανο" είπε η Jones εξηγώντας ότι "μπορώ να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι και οι δύο εξαιρετικά έξυπνοι και σπουδάζουν ιστορία και πολιτικές επιστήμες. Και πήραν την εξυπνάδα τους από μένα".

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας τους, Michael Douglas, τους έχουν εξηγήσει την πίεση που φέρνει η δημοσιότητα: "O Michael κι εγώ τους είπαμε αν θέλουν να σκεφτούν κάποια άλλη καριέρα, αλλά είδαμε πόσο πάθος έχουν για την αυτή την τέχνη. Ξέρουν τι θα πει δημοσιότητα. Ξέρουν τα καλά, τα κακά και όλα αυτά".

Τα παιδιά του διάσημου ζευγαριού, όπως είπε η Catherine "έχουν πάθος για την υποκριτική σαν τέχνη κι έχουν πάει και σε κατασκήνωση θεάτρου. Τα παιδιά μου πήγαιναν κατασκήνωση κάθε χρόνο με όλα τα παιδιά του Broadway".

Αυτό βέβαια που την ανησυχεί είναι οι συγκρίσεις που θα δεχτούν ως παιδιά δύο διάσημων ηθοποιών: "Κάποιος θα πίστευε ότι υπάρχουν πολλές ανοιχτές πόρτες για κάποιον που μπαίνει στην ίδια δουλειά με τους γονείς του, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει απλά να αποδείξει περισσότερο ότι αξίζει και είναι δύσκολο να δέχεσαι συγκρίσεις". Φυσικά ο Michael Douglas ως γιος του Kirk Douglas και της Diana Douglas έχει ήδη την εμπειρία: "Μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τι σημαίνει αυτό γιατί εγώ δεν ξέρω. Η εμπειρία του Michael ήταν ότι είναι δύσκολο να το ακολουθήσεις όταν ο μπαμπάς σου είναι ο Σπάρτακος". Όπως αποκάλυψε, βέβαια, τα παιδιά της είναι αποφασισμένα να το ακολουθήσουν και η ίδια δηλώνει απλά ότι "είναι γραμμένο στα χαρτιά ότι θα γίνει κι απλά είμαι ενθουσιασμένη να δω την πορεία τους".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ