Follow us

Jennifer Aniston | Τι απαντά στις φήμες περί υιοθεσίας παιδιού

Εκπρόσωπος της σταρ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα παιδί.

Jennifer Aniston Splash/ Ideal Image.

Με αφορμή το reunion της δημοφιλής σειράς ΄Τα Φιλαράκια’, είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Jennifer Aniston αποκάλυψε στους συμπρωταγωνιστές της στα γυρίσματα των Friends ότι σκοπεύει να υιοθετήσει μωρό από ένα ορφανοτροφείο στο Μεξικό.

Η ηθοποιός απάντησε σε αυτές τις φήμες, μέσω εκπροσώπου της, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα και δηλώνοντας πως όχι μόνο δεν έκανε καμία τέτοια συζήτηση με το καστ της σειράς αλλά δεν βρίσκεται σε διαδικασία υιοθεσίας παιδιού.

Οι φήμες ξεκίνησαν από ευρωπαϊκά tabloids, με πορωτοσέλιδα να αναφέρουν ότι η 52χρονη σταρ έκανε την αποκάλυψη στους φίλους της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. "Η ιστορία είναι ένα κατασκεύασμα" είπε εκπρόσωπός της στο αμερικάνικο People και τόνισε ότι κάτι τέτοιο είναι ψευδές και ποτέ δεν συνέβη.

Αυτή την περίοδο, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer γυρίζουν το reunion της σειράς με τον... Chandler να ανεβάζει στο Instagram με τη γνωστή αίσθηση του χιούμορ του ένα backstage στιγμιότυπο, που τελικά κατέβασε μετά από λίγα λεπτά.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ