Follow us

Christina Aguilera | Για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να ξαναγυρίσει στην ηλικία των 20

Όσα δήλωσε η διάσημη pop σταρ για τις ανασφάλειές της.

Chrstina Aguilera Splash News/Ideal Image

"Όταν αποδέχεσαι τον εαυτό σου, εκεί βρίσκεται η αληθινή ομορφιά", καταλήγει μετά πολλά χρόνια ενδοσκόπησης και προσωπικής εξέλιξης, η Christina Aguilera, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Health.

Στις αρχές του 2000, τα τραγούδια του πρώην μέλους του Disney Club, γίνονταν αυτόματα ύμνοι της pop μουσικής, ο μπερές που φορούσε και τα χαμηλοκάβαλα τζιν της αποτελούσαν απόλυτα trends ενώ οι χοντρές σκούρες και πλατινέ ανταύγειες - που σήμερα θα καταγγέλονταν στην αστυνομία της κομμωτικής, αν υπήρχε - ήταν το no1 hairstyle της εποχής. Και όμως η Christina Aguilera δεν θα γύριζε ποτέ τον χρόνο πίσω για να ξαναζήσει αυτές τις εποχές.

Στη θέα της αποστεωμένης της εικόνας, η ίδια αποστρέφει το βλέμμα της, νιώθοντας καλύτερα τώρα με τον εαυτό της και τα παραπάνω κιλά της. Στην αρχή της καριέρας της, μισούσε το σώμα της και το γεγονός ότι ήταν υπερβολικά αδύνατη. "Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω τη δεκαετία των 20- Υπεραναλύεις τα πράγματα για να βρεις την αυτοπεποίθηση. Όσο μεγαλώνεις, σταματάς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και ξεκινάς να εκτιμάς το σώμα σου" δήλωσε μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια.

Η ίδια αναφέρει πως μετά τα 21 της χρόνια ξεκίνησε να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της, όταν άρχισε να βάζει κιλά, αγαπώντας τις νέες της καμπύλες, καταλήγοντας στο ότι "όσο κι αν αγαπώ το glam και τα ρούχα που φαίνοντα ωραία στην κάμερα, όταν όλα αφαιρεθούν, αυτό είναι που σου δίνει ικανοποίηση - να μπορείς να αισθάνεσαι όμορφα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη - γιατί αυτό είσαι εσύ και σου ανήκει".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ