Follow us

Συγκλονίζει η Super Κική | Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 νεαρούς

Όλες οι δηλώσεις της δημοφιλούς κωμικού.

super kiki

Σοκαριστικές οι δηλώσεις της γνωστής κωμικού Super Κικής, που μόλις πριν λίγες ώρες προέβη σε μια καταγγελία ξυλοδαρμού μέσω του Instagram προφίλ της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή κωμικός του "The 2night show" ανέλυσε στα stories της τις φρικτές στιγμές που βίωσε εκείνη με την κολλητή της, Φαίη, όταν τους επιτέθηκαν 30 χούλιγκανς, χτυπώντας τες με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο τους το σώμα.

Δες παρακάτω τις δηλώσεις της:

"Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους. Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα κτλ. Δε ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα.

Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκου. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900… Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βάραγαν κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας.

Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο. Δε γίνεται να βλέπεις στο δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…Το κάρμα είναι μεγάλη μπιτσάρα και δουλεύει αυτό για μας", είπε η Super Κική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ