Καβγάς εκτός ορίων για Μαριαλένα και Τζέιμς στο Survivor, ο παίκτης που αποκάλεσε "ανθρωποφάγο" ο Γαλακτερός και όλα τα νέα

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, η Ελευθερίου αποχώρησε και δεν έφευγε από την αγκαλιά του Ντάφυ & Παππά, η αντίδραση του Ασημακόπουλου όταν είδε την ταμπέλα του Παππά και η Γερονικολού στην πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία εναντίον του Κιμούλη.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η Κατερίνα Γερονικολού στην πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη

Η Κατερίνα Γερονικολού συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, καθώς ήταν μια από τις ηθοποιούς που αποκάλυψε πως βίωσε παρενόχληση από τον Γιώργο Κιμούλη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Καβγάς εκτός ορίων για Μαριαλένα και Τζέιμς

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τζείμς Καφετζή να έρχονται σε έντονη ρήξη. Ο καβγάς ανάμεσα στους δυο συμπαίκτες ξεκίνησε όταν ο Τζέιμς αποκάλεσε τον Σάκη Κατσούλη "κωλοτούμπα".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης της μπλε ομάδας είπε στο συμβούλιο ότι άκουσε τον Σάκη να λέει ότι θα ψήφιζε την Νικολέτα Μαυρίδη ως υποψηφία προς αποχώρηση λόγω των στατιστικών από τους αγώνες της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αύτη η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor. Τα μέλη των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια τους μέσω ζωντανών μηνυμάτων.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν αφήνοντας την κόκκινη ομάδα "αποδεκατισμένη".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιον παίκτη αποκάλεσε "ανθρωποφάγο" ο Παύλος Γαλακτερός;

Τον λόγο ζήτησε ο Αλέξης Παππάς από τον Παύλο Γαλακτερό. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ρώτησε ευθέως τον Παύλο γιατί τον αποκάλεσε "ανθρωποφάγο".

O Παύλος Γαλακτερός απάντησε στον παίκτη των κόκκινων ότι δεν του έχει κάνει κάτι αλλά δεν του αρέσει η ενέργεια του και ότι δεν θέλει να έχει καμιά επαφή μαζί του. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι αυτά τα λόγια είναι του Τζέιμς ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι "σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του" .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | H Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε και δεν έφευγε από την αγκαλιά του Ντάφυ & Παππά

Σε χαρούμενο κλίμα ήταν οι Μπλε στο συμβούλιο του νησιού. Οι παίκτες λίγο νωρίτερα είχαν έρθει σε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με τις οικογένειες τους εφόσον κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος, Παύλος Γαλακτερός και Ελευθερία Ελευθερίου. Ο παίκτης που δεν κατάφερε να συγκέντρωση τις περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε από το Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η επική αντίδραση του Ασημακόπουλου όταν είδε την ταμπέλα του Παππά

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος έφτιαξαν μια ταμπέλα που πάνω έγραψαν την φράση "Amigos Para Siepre" που σημαίνει "Φίλοι για πάντα" στα Ισπανικά. Κάτω από την ταμπέλα έβαλαν τα οχτώ αρχικά γράμματα από την παρέα τους .

Ο Αλέξης Παππάς έφτιαξε μια δική του ταμπέλα με την φράση "La Casa Blanca" και από πίσω έγραψε "It’s not over until you win" και από κάτω έβαλε τα πέντε φορές τα δικά του αρχικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr