Follow us

Τζωρτζέλα Κόσιαβα | Για αυτό το πρόβλημα υγείας έχασε 35 κιλά (vid)

Η δημοσιογράφος εξομολογείται τον λόγο που από τα 94 κιλά έφτασε στα 59.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα Instagram

Καλεσμένη στα "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Κατερίνας Κανούργιου αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας για το οποίο έχασε 35 κιλά, πέφτοντας από τα 94 στα 59.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα | Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου έβαψε και έκοψε (ακόμη πιο) κοντά τα μαλλιά της

"Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Μου ξεκίνησαν τις εξετάσεις. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να ανεβείς επάνω για νοσηλεία. Θα πας για διάτρηση εντέρου. Έχεις οξεία εκκολπωματίτιδας. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε. (...) Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά, από κακή διατροφή ή από παχυσαρκία.

Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Ο Θεός με φύλαξε. Ξέσπασε ο οργανισμός μου γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήμουν δειλή δεν μπορούσα όλο αυτό να το διαχειριστώ και ευτυχώς ήταν δύο άνθρωποι εκεί που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από εμένα και με βοήθησαν και τους έχω παραπάνω από συγγενείς μου. Φοβόμουν, έκλαιγα συνέχεια.

Αυτό ήταν το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Η κόρη μου ήξερε ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα να με δει από βίντεο-κλήση γιατί ήμουν σε άθλια κατάσταση ψυχολογική. Κάθε βράδυ έκλαιγα. Έτσι αδυνάτισα, γιατί αν δεν προσέξεις θα νοσηλευτείς ξανά. Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Εγώ ήμουν "γλυκομανής".

Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο, όπου και έχασα πολλά κιλά. Ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα κιλά. Από 94 είχα φτάσει 70 και μετά 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά, αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν…" είπε μεταξύ άλλων σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ