Follow us

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά;

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου (vid).

Βίκυ Καγιά NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" και τον ρεπόρτερ Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του "GNTM" και "Shopping Star” έκανε δηλώσεις για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, αποκαλύπτοντας ότι το δεύτερο πρόκειται να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Για το reality μοντέλων, είπε: "Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα. Πολλές συμμέτοχες, γίνεται χαμός… Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ότι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο."

Όσον αφορά τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνουν την παρουσίαση του "Dancing with the Stars”, είπε: "Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει…".

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, δηλαδή γνωρίζω ότι παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star".

Δες αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο video

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ