Follow us

Πρίγκιπας Harry | Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας συνάντησε πρώτο μετά την καραντίνα

Ο πρίγκιπας Harry παρέμεινε σε καραντίνα μετά το ταξίδι του από το Λος Άντζελες.

Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αγγλία για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ένα χρόνο μετά την μετακόμισή του στην Αμερική και την απόφασή του να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μετά την επιστροφή του στο Frogmore Cottage, ο Harry παρέμεινε σε καραντίνα και έπειτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνάντησε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κι ενώ οι περισσότεροι θα φαντάζονταν ότι ο Harry θα ήθελε να μιλήσει πρώτα με τον William για τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη στην Oprah, ο δούκας του Sussex θέλησε να δει πρώτα την ξαδέρφη του και καλή του φίλη, πριγκίπισσα Ευγενία.

Όπως αναφέρει το Page Six, o Ευγενία είναι ο πρώτος συγγενής που είδε τον Harry, μένει, άλλωστε, στο σπίτι που κάποτε έμενε και η Meghan με τον Harry στο Frogmore Cottage. Μάλιστα, ο Harry συνάντησε και τον γιο της Ευγενίας που είχε γεννηθεί τον Φεβρουάριο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενώ ο Harry θέλει να είναι δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πένθους, έχει το μυαλό του διαρκώς στη Meghan αφού ανησυχεί που την άφησε μόνη της σε αυτό το προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης. Πηγές αναφέρουν ότι ο Harry θα μείνει στην Αγγλία για μία εβδομάδα μόνο και μέχρι στιγμής μιλάει καθημερινά με την Meghan και τον Archie στο τηλέφωνο.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ