Follow us

Corinne Foxx | Θυμάται τις ντροπιαστικές στιγμές του μπαμπά της, Jamie Foxx

Η κόρη του διάσημου σταρ ανατρέχει σε περιστατικά του παρελθόντος που ο πατέρας της την έκανε να νιώσει άβολα.

Corinne Foxx Splash News/Ideal Image

Πώς είναι άραγε να μεγαλώνεις με έναν μπαμπά, που είναι πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood; Πολλοί θα βιαστούν να απαντήσουν πως τα πράγματα θα είναι ειδυλλιακά. Η Corinne Foxx, όμως, η κόρη του ηθοποιού Jamie Foxx έχει διαφορετική γνώμη.

Η 27χρονη Miss Golden Globes, έχει να μοιραστεί με το κοινό πολλές ντροπιαστικές ιστορίες με τον μπαμπά της, όσο εκείνη ήταν στην εφηβεία. Πράγμα που κάνει αφού ως παραγωγός της σειράς "Dad Stop Embarrassing Me!", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Foxx, χρησιμοποιεί όλες εκείνες τις στιγμές, που πλέον προξενούν γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Για πολλά χρόνια, ο μπαμπάς της ήταν πολύ προστατευτικός και όπως λέει τρόμαζε τα αγόρια της, αφού κατά τη γνώμη του δεν ήταν για εκείνη. "Όταν βλέπεις τις ιστορίες αυτές, τώρα μπορείς να γελάσεις, είναι ξεκαρδιστικές. Όταν όμως εμπλέκεσαι και συμβαίνει σε εσένα και είσαι στην εφηβεία, όλα μοιάζουν ότι είναι το τέλος του κόσμου. Ήταν λες και είχε συμβεί το χειρότερο πράγμα όταν είχε εμφανιστεί στον αγώνα ποδοσφαίρου μου με ένα πολύ στενό δερμάτινο τζάκετ.", θυμάται η Foxx, χρησιμοποιώντας όλο το υλικό που αποκόμισε από την παιδική της ηλικία για τη νέα τους σειρά.

Λόγω του χωρισμού της μητέρας της από τον Foxx, η Corinne εξομολογήθηκε πως τα πράγματα δεν ήταν πάντα ιδανικά, όμως τώρα έχει μια πολύ βαθιά σχέση με τον πατέρα της. Πλέον είναι σε θέση να εκτιμήσει τα στοιχεία της προσωπικότητας του, που είναι τόσο διαφορετικά από τα δικά της, χρησιμοποιώντας τα δημιουργικά προς το δικό τους κοινό όφελος.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ