Follow us

Δανάη Λιβιεράτου | 5+1 λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι η 19χρονη έχει το star quality

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει υπέροχη φωνή και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της.΄

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Papadakis Press

Η Δανάη Λιβιεράτου φαίνεται πως θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα καθώς το κορίτσι με τα πράσινα μάτια έχει αυτό που λέμε άστρο.

Αφροδίτη Λιάντου | Η (ολόιδια με τη μητέρα της) κόρη της Εβελίνας Παπούλια στο νέο σίριαλ του Mega

Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ που γεννήθηκε το 2002, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής και μαντεύουμε πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι όπως ο πατέρας της. Και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως το γιατί...

It's science: Το ζήτημα είναι γονιδιακό

Όπως λέει η λαϊκή παροιμία, "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" και η Δάναη Λιβιεράτου αποτελεί ζωντανό παράδειγμα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κληρονομήσει μαζί με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών της, το star quality που εκπέμπουν.

Loading...

Το ταλέντο

Πέρα όμως από τους διάσημους γονείς της, ο λόγος για τον οποίο η Λιβιεράτου απασχολεί τα media είναι το απίστευτο ταλέντο της. Οι φωνητικές της ικανότητες αποδεικνύονται μέρα με τη μέρα, αφού δεν παραλείπει να μας ενημερώνει μέσω των videos που ανεβάζει στα social.

Loading...

Ασυναγώνιστη ομορφιά

Νιώθετε κι εσείς ότι η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου κάποια σας θυμίζει; Το ίδιο συνέβη και σε εμάς, αφού χωρίς δεύτερη σκέψη η Δανάη είναι φτυστή με την Angelina Jolie. Δεν συμφωνείτε;

Loading...

Fashion Sense

Ως ένα κορίτσι που ασχολείται με τα social media, δεν θα μπορούσε να μην είναι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα. Και φαίνεται πως ό,τι και να φορέσει μπορεί να το κάνει τάση την επόμενη κιόλας μέρα.

Loading...

Νέες εμπειρίες

Κάνοντας scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντοπίζουμε πολλές φωτογραφίες της από μέρη του εξωτερικού. Η Δανάη λατρεύει τα ταξίδια πράγμα που μαρτυρά πως είναι ανοιχτή προς τις νέες εμπειρίες και γιατί όχι να κυνηγήσει το όνειρό της εκτός των ελληνικών συνόρων.

Loading...

Αγάπη για τα ζώα

Από τα posts που ανεβάζει, συμπεραίνουμε πως είναι λάτρης των ζώων. Δεν είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με το αγαπημένο της άλογο, ενώ και η γάτα της έχει κάνει αρκετά cameo στα stories της, γεγονός που την κατατάσσει στη λίστα με τους ανθρώπους που πρέπει να έχουν βήμα στο κομμάτι του influencing.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ