Follow us

Ο Drake δεν τρελαίνεται με τη νέα σχέση της Rihanna και του ASAP Rocky

Το ζευγάρι κρατάει low profile, παρ'όλ'αυτά ο πρώην απ'ό,τι φαίνεται δεν εγκρίνει!

Rihanna ASAP Rocky Splash News

Μπορεί οι φανς της Rihanna να έχουν δώσει το πράσινο φως για τη νέα της σχέση με τον ράπερ A$AP Rocky, ο πρώην της, όμως, Drake φαίνεται να μη λατρεύει την ιδέα.

Rihanna | Δε φαντάζεσαι τι φόρεσε για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, το ζευγάρι είναι καλύτερα από ποτέ και προσπαθεί να κρατά low profile, χωρίς να αφήνει περιθώρια για σχόλια. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν στο εστιατόριο και χώρο διασκέδασης, Delilah, που συχνάζουν οι A-list celebrities του Los Angeles και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, γελώντας και περνώντας όμορφα.

Στον ίδιο χώρο, όμως, βρέθηκε και ο Drake, που σύμφωνα με πληροφορίες το Delilah αποτελεί "το μέρος του" και δεν χάρηκε καθόλου με τους υπόλοιπες θαμώνες - ή καλύτερα να πούμε με έναν συγκεκριμένο. Από την άλλη, η συμπεριφορά του δεν θα λέγαμε ότι δικαιολογείται, αφού είχε αρκετό χρόνο να χωνέψει τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι η Rihanna έχει πλέον προχωρήσει.

Το ζευγάρι πάντως προσπαθεί να μην τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά τα μέσα να μην ασχολούνται μαζί τους. Ούτε φυσικά να μαθεύεται από το πουθενά η Δευτεριάτικη έξοδος τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ