Ο Mike για τη μάχη με τον καρκίνο, πένθος για γνωστό παρουσιαστή και όλα τα νέα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνει τον απολογισμό του, οι Roomies ρίχνουν "αυλαία" λίγο πριν το Πάσχα και η κόρη των Κορινθίου-Αϊβάζη στο "Καφέ της Χαράς".

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Ο Mike μιλά για τις δύσκολες στιγμές στη μάχη με τον καρκίνο

Στην εκπομπή "Happy Day" και στην Όλγα Λαγαζάνη μίλησε ο Mike.

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για το νέο του τραγούδι "Ζήσε άλλη μια μέρα" που είναι εμπνευσμένο από την μάχη του με τον καρκίνο, ενώ εξομολογήθηκε ότι του έκανε καλό να πει δημοσία ότι είναι υιοθετημένος. Ακόμα, ο ίδιος αποκάλυψε αν έχει κάνει ενέργειες να βρει τους βιολογικούς του γονείς εξηγώντας "γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει και όχι απλά γεννά ένα παιδί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνει τον απολογισμό του & μιλάει για όλα στο The 2Night Show

Τον Ρένο Χαραλαμπίδη συνάντησε τηλεοπτικά μετά από χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης και ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε πως ανήκει στην κατηγορία των φιλόδοξων ηθοποιών που αποζητά όπως είπε, τον θαυμασμό στα μάτια των ανθρώπων για ρόλους και πράγματα που κουράστηκε για να κάνει, ενώ εξήγησε και τους λόγους που αποφάσισε να μην παντρευτεί και να μην κάνει τη δική του οικογένεια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Roomies | Ρίχνουν "αυλαία" λίγο πριν το Πάσχα

Φινάλε θα κάνει πριν το Πάσχα οι "Roomies”, δηλαδή η εκπομπή που παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA οι Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημήτρίου.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το ρεπορτάζ του στη "Φωλιά των Κουκου", η εκπομπή θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Απριλίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τάσος Τρύφωνος | Πένθος για τον παρουσιαστή

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε ο Τάσος Τρύφωνος την αγαπημένη του συνεργάτιδά Αγάθη. O παρουσιαστής ανέφερε πως η συνεργάτις του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Πέμπτης.

"Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον "κρίκο" και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. "Αντζηηη μου…" – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην "Αροδαφνούσα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο | Τα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για την επιτροπή (και αρνήθηκαν)

"Ακέφαλη" είναι μέχρι στιγμής η κριτική επιτροπή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" μιας και οι προτάσεις που έχουν γίνει σε παρουσιαστές και πρόσωπα της εγχώριας showbiz, φαίνεται πως έχουν αρνητικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο "Ευτυχείτε" της Πέμπτης, πρόταση για την κριτική επιτροπή έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Σάκης Τανιμανίδης, ωστόσο κανείς από τους τρεις δεν "βλέπει" τον εαυτό του σε θέση κριτή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρία Κορινθίου | Η κόρη της Ισμήνη στο "Καφέ της Χαράς"

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ετοιμάζει να κάνει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Η μικρή Ισμήνη θα εμφανιστεί στην σειρά του Χάρη Ρώμα "Το Καφέ της Χαράς" στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Η Μαρία Κορινθίου σαν περήφανη μανούλα ανέβασε ένα στιγιότυπο από την εμφάνιση της κόρης της στην πετυχημένη σειρά και μοιράστηκε την αγωνία της με τους χιλιάδες followers της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr