Follow us

Ο Pete Davidson θα υποδυθεί το punk είδωλο Joey Ramone στη νέα ταινία του Netflix

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του αδερφού του, Mickey Leigh, και πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

MissBloom TEAM
Pete Davidson Splash News/Ideal Image

"I Slept with Joey Ramone", o τίτλος της νέας ταινίας του Netfilx που θα ρίξει φως στη ζωή του punk ροκ σταρ, Joey Ramone, με πρωταγωνιστή τον 27χρονο κωμικό Pete Davidson, που φαίνεται να είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.Η ταινία που θα προβληθεί στο Netflix, έχει τον ίδιο τίτλο με το βιβλίο του αδερφού του σταρ, Mickey Leigh "I Slept With Joey Ramone: A Family Memoir", στο οποίο βασίζεται.

Ο αδερφός του Ramone, ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος του τραγουδιστή γιατί όχι μόνο είχε συνεργαστεί και με την μπάντα του αλλά τον είχε στηρίξει όσο κανένας άλλος για να ξεπεράσει κάθε δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

"Το βιβλίο είναι μια επική ιστορία για τη μουσική και την οικογένεια, για το οποίο ο Davidson και ο σκηνοθέτης Jason Orley είναι μια ιδανική ομάδα", δήλωσε ο Adam Fogelson, πρόεδρος της εταιρείας STXfilms, που θα συνεργαστεί με το Netflix για τη διεξαγωγή της ταινίας.

Ο Ramone απεβίωσε το 2001 σε ηλικία 49 ετών ύστερα από μάχη με το λέμφωμα, όμως εξακολουθεί να ζει μέσα από τη μουσική του και την κληρονομιά του, πράγμα που συντηρεί ο αδερφός του μέσα από τη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο για τα γενέθλιά του και άλλων projects.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ