Follow us

Alex Rodriguez | Η πρώτη ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τη JLo

Το story που κανείς δεν περίμενε πως θα ανεβάσει.

Alex Rodriguez Abaca/www.visualhellas.gr

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν το χωρισμό τους χθες. Μπορεί κανείς να μην σοκαρίστηκε, καθώς οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού ήταν έντονες τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ευχάριστα εξέπληξε τους θαυμαστές τους το γεγονός ότι ένα από τα πιο πρόσφατα stories του A-Rod ήταν μία ωδή στην JLo.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε φωτογραφίες τους, φωτογραφίες των παιδιών τους και μία φωτογραφία με τα ονόματά τους σε μια καρδιά ζωγραφισμένη στην άμμο. Ο Rodriguez μάλιστα έκανε tag την πρώην σύντροφό του.

"Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι και περιμένουμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές και projects. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Προς σεβασμό σε αυτά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν καλοσυνάτα λόγια και υποστήριξη", ανέφερε η επίσημη δήλωση του ζευγαριού σχετικά με το χωρισμό.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ