10 Ελληνίδες που πήραν αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη τους

...και δε δίστασαν να το πουν!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι για όλες τις γυναίκες η περίοδος της εγκυμοσύνης μια ευχάριστη εμπειρία. Πολλές διάσημες μάλιστα έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους πως δεν θα ήθελαν να το ξαναπεράσουν, χωρίς φυσικά να ακυρώνουν την έννοια της μητρότητας. Και υπάρχουν και εκείνες που δε δίστασαν να αποκαλύψουν τον αριθμό της ζυγαριάς τους γιατί απλά τα κόμπλεξ είναι για τους αδύναμους και εμείς στη λίστα μας έχουμε προσθέσει μόνο δυναμικές και υπέροχες γυναίκες.

1. Κατερίνα Τσάβαλου

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της είχε αντιμετωπίσει διάφορα θέματα υγείας, γεγονός που την οδήγησε, σε συνδυασμό με πολύ φαγητό, να πάρει 25 παραπάνω κιλά.

2. Σίσσυ Χρηστίδου

Έχει αναφερθεί πολλές φορές στη δυσκολία που αντιμετώπισε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης γιατί σε αντίθεση με άλλες γυναίκες, το δικό της σώμα λειτουργούσε διαφορετικά. Γι'αυτό, στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 40 κιλά και στη δεύτερη 25.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια σπάνια αναφορά στην άτυχη εγκυμοσύνη της

3. Σοφία Μουτίδου

Η αγαπημένη κωμικός μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά της- κατά την εγκυμοσύνη είχε πάρει 20 κιλά- και σε κάθε ευκαιρία στηρίζει κάθε γυναίκα που έχει περάσει κάτι παρόμοιο.

4. Αθηνά Οικονομάκου

Μπορεί στη δεύτερη εγκυμοσύνη της να έχει πάρει μόνο 8 κιλά, όταν ήταν έγκυος στον Μάξιμο, η Οικονομάκου είχε πάρει 23 κιλά. Όπως είχε δηλώσει, εκείνη την περίοδο ο μεταβολισμός της δεν λειτουργούσε σωστά και κατανάλωνε διπλές ποσότητες φαγητού και γλυκά, τα οποία μάλιστα υπό φυσιολογικές δεν θα άγγιζε, γιατί δεν της αρέσουν.

Αθηνά Οικονομάκου | Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

5. Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" είχε εξομολογηθεί πως στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει 30 κιλά, όμως δεν αποτελούσε γεγονός που την άγχωνε. Και είχε απόλυτο δίκιο!

6. Φαίη Σκορδά

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Πρωινό" μπορεί να έχει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες στην ελληνική showbiz και όμως στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 37 κιλά. Απ'ό,τι είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής της, είχε αποκτήσει την κακή συνήθεια να τρώει συνεχώς και να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

7. Σία Κοσιώνη

Δε συνηθίζει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, είχε δηλώσει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει 16 κιλά και μάλιστα με αρκετές θυσίες.

8. Αννίτα Μπραντ

Η νέα μαμά δεν χάνει ευκαιρία να μας ενημερώνει για τη νέα της ζωή μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram και φαίνεται πως λατρεύει πολύ τον καινούριο της ρόλο. Και η ίδια αποκάλυψε, καλεσμένη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγους μήνες πριν, πως είχε πάρει 24 κιλά, από τα οποία είχε χάσει σχεδόν τα μισά.

9. Κατερίνα Παπουτσάκη

Η όμορφη ηθοποιός και κριτής του "Your Face Sounds Familiar" είχε αποκαλύψει πως στη δεύτερη εγκυμοσύνης της και ούσα 40 ετών, είχε πάρει 25 κιλά, τα οποία φυσικά κατάφερε να χάσει και τώρα είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

10. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην ίδια κουβέντα με την Αννίτα Μπραντ, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει και το δικό της αριθμό στη ζυγαριά, λέγοντας πως και εκείνη στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 18 κιλά, κάτι που δεν έκανε στις 2 επόμενες.