Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ | "Είμαι 34 χρόνια φίλη με τον Γιώργο και 31 χρόνια ζευγάρι"

Η δημόσια έκκληση της συζύγου του και του γιου του (vid).

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου. Η δολοφονία του δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ η συνεργάτιδά του Ζήνα Κουτσελίνη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο εν λόγω θέμα μέσα από την εκπομπή της, τιμώντας τη μνήμη του στο "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Το μεσημέρι της Παρασκευής μάλιστα θέλησαν να μιλήσουν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του Star η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, και ο γιος του, Δημήτρης.

"Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους τους οποίους γνώριζε και δε γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του είχε δώσει η καριέρα του, είχαμε σαν στόχο ζωής, όπου μπορούμε, να βοηθήσουμε και εκείνος και εγώ. (...) Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο Χαμόγελο του παιδιού.

Γιατί μέσα από αυτόν τον πόνο που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πολλά παιδιά. Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τον τρόπο να βοηθήσουν τα παιδιά τους, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Και επειδή ο Γιώργος δεν θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο.

Θεωρώ πως είναι μονόδρομος. (...) Είμαι 34 χρόνια φίλη με τον Γιώργο και 31 χρόνια ζευγάρι, πραγματικά ήταν ένας καλός, καλός άνθρωπος" είπε με τρεμάμενη φωνή η Στάθα Καραϊβάζ. Εν συνεχεία, ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται για το πολυιατρείο.

Δες αναλυτικά όσα είπαν στο ακόλουθο βίντεο