Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει την πανέμορφη μητέρα της

Αγκαλιά με ένα από τα εγγόνια της.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram Δούκισσα Νομικού

Με αφορμή τα γενέθλιά της μητέρας της, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία της πολύ γοητευτικής Ούρσουλας, στην οποία φαίνεται να κοιτά το φακό, καθώς κρατά στα χέρια ένα από τα εγγόνια της.

Ηρακλής Τσουζίνοφ | Οι fans του ανακάλυψαν ποια είναι η νέα του σχέση

"Χρόνια πολλά στην καλύτερη γιαγιά του κόσμου ❤️ Χρόνια πολλά μαμά 🌟 Σε ευχαριστώ για όλα 🙏🏻 Όπως σου λέει και ο Σάββας: Σε αγαπάμε μέχρι το διάστημα και πίσω 🚀", έγραψε στη λεζάντα και οι ευχές όπως είναι φυσικό έπεσαν βροχή.

"Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα" είχε δηλώσει για την μητέρα της στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. H Oύρσουλα Νομικού γεννημένη στη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα στα 18 της, ερωτεύτηκε τον Νίκο Νομικό και συνέχισε τη ζωή της εδώ.

Χαμένες στη γέννα | Βρήκαμε την Ελληνίδα σωσία της Kate Middleton και είναι αυτή η γνωστή παρουσιάστρια

"Από την εφηβεία τής Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική. (...) Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν "Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου" έχει πει η Ούρσουλα Νομικού για την κόρη της στο περιοδικό HELLO! το 2013.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ