Follow us

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα φτάνουν στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Δες τις πρώτες φωτογραφίες.

Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 17 Απριλίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) παρουσία μόλις 30 καλεσμένων. Τα μέλη της στενής οικογένειας έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο χώρο που θα τελεσθεί η κηδεία και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Αποχαιρετά τον Φίλιππο με μια προσωπική φωτογραφία

Τα πρώτα πλάνα δείχνουν το δούκα και τη δούκισσα του Cambridge να φτάνουν στο σημείο, με την Kate Middleton να φορά ένα κομψό μαύρο φόρεμα, μαύρο καπέλο και βέλο, μαργαριταρένιο κολιέ και σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο κολιέ ήταν μία παραγγελία της Ελισάβετ όταν δέχτηκε ως δώρο από την ιαπωνική κυβέρνηση τα εξαιρετικής ποιότητας μαργαριτάρια. Η ίδια το είχε φορέσει σε διάφορες περιστάσεις, όπως σε ένα δείπνο για τα 70α γενέθλια της Margaret Thatcher, ενώ το είχε δανείσει στη νύφη της Diana, για μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στο σημείο που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία φαίνεται να έχουν φτάσει και ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, ο Mike και η Zara Tindall.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ