Follow us

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William συναντιούνται ξανά μετά από ένα χρόνο στην κηδεία του παππού τους (pic)

Τα βασιλικά αδέρφια συναντήθηκαν ξανά για πρώτη φορά σε περισσότερο από ένα χρόνο για να τιμήσουν τον αείμνηστο παππού τους.

Harry William Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William συναντήθηκαν ξανά για πρώτη φορά σε περισσότερο από ένα χρόνο για να τιμήσουν τον αείμνηστο παππού τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να φύγει μόνιμα από το παλάτι του Buckingham

Τα αδέρφια συναντήθηκαν επίσης και με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του δούκα του Εδιμβούργου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Windsor. Αντί να περπατήσουν δίπλα δίπλα, τα δύο αδέρφια προτίμησαν να έχουν ανάμεσά τους τον ξάδερφό τους, Peter Phillips.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Την περασμένη Κυριακή, ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Καλιφόρνια για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του. Η Meghan Markle - που περιμένει το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ένα κοριτσάκι - δεν συνόδευσε τον σύζυγό της. "O γιατρός της την έχει συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει", είπε ένας βασιλικός εκπρόσωπος.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ