Follow us

Μαρίνα Πατούλη | Το ξεχωριστό μνημόσυνο για τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη και η συνέχεια της διαμάχης με τον Περιφερειάρχη

Η κρίση στη σχέση τους είναι πλέον σαφές ότι μάλλον θα συνεχίσει για πολύ.

Μαρίνα Πατούλη NDP

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης χωρίζουν ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας. Όπως έχει πει η Μαρίνα Πατούλη, οι δύο τους δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία. "Δεν έχω καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δε ξέρω που μένει".

Σκληρή απάντηση της Μαρίνας στον Γιώργο Πατούλη | "Βάσισε την καριέρα του στη δημοσιοποίηση της οικογενειακής μας ζωής"

"Όσον αφορά εμένα προσωπικά, για να μη φανώ ανακόλουθη, ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, δεν πρόκειται για μια κοινή απόφαση, αλλά για προσωπική του επιλογή, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ ψυχολογικά για το καλό το δικό μας και του παιδιού μας", είπε αργότερα σε άλλη συνέντευξή της.

Η σχέση τους φαίνεται πως περνά ακόμα έντονη κρίση, καθώς ο καθένας έκανε ξεχωριστό μνημόσυνο για τη μητέρα του Περιφερειάρχη, Πόπη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν έξι μήνες. Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο Αμαρουσίου για να αφήσει μερικά λευκά λουλούδια στον τάφο της πεθεράς της, ενώ ο Γιώργος Πατούλης λέγεται πως θα τιμήσει τη μητέρα του διαφορετική μέρα.

Ο Αγγελος Λάτσιος ποζάρει με την κόρη πασίγνωστης ηθοποιού και "ρίχνει" το Instagram

Η Μαρίνα είχε πολύ στενή σχέση με τη μητέρα του εν διαστάσει συζύγου της. Όταν πέθανε τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας: "Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ