Follow us

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού στο Survivor, ο Μπόγδανος για τη "μαριονέτα του Αλέξη Παππά" και όλα τα νέα

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιμείται την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο νικητής της βραδιάς & οι εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας στο YFSF All Star και η Φαίη Ξυλά μιλά για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

yupi

Survivor | Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιμείται την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού στο Survivor, ο Μπόγδανος για τη "μαριονέτα του Αλέξη Παππά" και όλα τα νέα

Στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor είδαμε τον Γιώργο Κόρομι και τον Κώστα Παπαδόπουλο να ψαρεύουν μια σμέρνα 15 κιλών.

Η χαρά των παικτών ήταν "τεραστία" μόνο στην θέα του μεγάλου ψαριού. Οι Μπλε άρχισαν να σκέφτονται τρόπους πώς να το μαγειρέψουν και ότι φτάνει για να δώσουν στους "αντιπάλους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Survivor

Έναν διαφορετικό στίβο μάχης είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Προτεραιότητα δεν είχε τόσο το να είναι γρήγοροι οι παίκτες αλλά το πόσο βάρος μπορούν να σηκώσουν.

Ο Γιώργος Λιάνος ανακοινώσε στον Ηλία Μπόγδανο ότι οι γιατροί του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο που λόγο του βάρους που θα πρέπει να σηκώσει θα επιδεινωθεί το πρόβλημα στην μέση του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ηλίας Μπόγδανος: "Έφυγε ακόμα μια μαριονέτα του Αλέξη Παππά"

Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. Η τραγουδίστρια είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Αλέξη Παππά και την "κλίκα" του και όπως ήταν αναμενόμενο είχε δημιουργήσει αντιπάθειες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε ότι είναι "τριπλή η χαρά" που έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο τραγουδιστής συνέχισε "διότι θα δυναμώσει η ομάδα αγωνιστικά, δεν έφυγε κάποιο από τα φιλαράκια μου και το κυριότερο έφυγε μια ακόμα μαριονέτα του Αλέξη Παππά" είπε ο παίκτης του Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star | Ο νικητής της βραδιάς & οι εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας

YFSF All Star

Το YFSF επέστρεψε με την all star εκδοχή του στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για ακόμη μια Κυριακή μας περίμεναν ανατρεπτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και της προτίμησης του κοινού βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή ως Αλέξια, προσφέροντας και εκείνη με τη σειρά της τη στήριξή της στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φαίη Ξυλά | Μίλησε για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Φαίη Ξυλά,Θανάσης Αλευράς

Μια εξομολογητική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό "GALA" και στον Πάνο Ζόγκα η Φαίη Ξυλά. Η γνώστη ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ