Follow us

Jessica Biel | Όσα είπε για τη ζωή της με τον Justin Timberlake και τα παιδιά τους

H ηθοποιός περιέγραψε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που βιώνουν μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Jessica Biel Splash News/Ideal Image

Η Jessica Biel μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για τη ζωή της με τα παιδιά της και τον Justin Timberlake, δίνοντας στους fans της την ευκαιρία να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στις οικογενειακές στιγμές του διάσημου ζευγαριού.

Η ηθοποιός που πριν δέκα μήνες γέννησε τον δεύτερο γιο της, Phineas, με τον Timberlake είπε ότι αυτή την περίοδο προσπαθούν να κάνουν εκπαίδευση ύπνου στον 10 μηνών γιο τους, το οποίο σημαίνει πολύ κλάμα: "Είναι τόσο δύσκολο να τα αφήσεις να κλαίνε έστω και για μερικά λεπτά. Αυτή είναι η μέθοδος εκπαίδευσης ύπνου που κάνουμε. Ο Phin τα πήγε περίφημα" είπε η περήφανη μαμά. Όπως εξήγησε "Με τον Silas δεν ακολουθήσαμε ακριβώς τη μέθοδο εκπαίδευσης ύπνου. Επειδή ήταν το πρώτο παιδί, ήμασταν νευρικοί και δεν μπορούσαμε καν στη σκέψη. Τώρα σκεφτόμαστε ‘εντάξει, θα είσαι μια χαρά, θα τα καταφέρεις’".

Η Jessica απάντησε και στην ερώτηση αν είναι πιο δύσκολο να έχεις δύο παιδιά από ό,τι ένα, λέγοντας ότι σίγουρα δεν είναι εύκολο: "Ένας σοφός φίλος μου είπε ‘ένα είναι πολλά, δύο είναι χιλιάδες’. Ακριβώς έτσι νιώθω. Είσαι σε άμυνα ‘man-to-man’. Ένας είναι εδώ, ο άλλος είναι εκεί. Είναι μια τρελή κούρσα".

Αυτό, βέβαια, που απολαμβάνει είναι ο δεσμός που έχουν τα δύο παιδιά της: "Είναι τόσο γλυκό να τους βλέπεις μαζί. Και οι δύο πιστεύουν για τον άλλο ότι είναι ξεκαρδιστικός. Ο Silas δίνει παραστάσεις, θέλει να κάνει αστεία και θέλει την προσοχή κι ο Phin έχει μάτια μόνο για αυτόν. Ό,τι κάνει ο Silas είναι ξεκαρδιστικό και ό,τι κάνει ο Phin είναι ξεκαρδιστικό. Οπότε απλά γελούν μεταξύ τους όλη μέρα".

Η οικογένεια πέρυσι κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε περάσει αρκετό χρόνο μακριά από το θορυβώδες Λος Άντζελες, στο σπίτι τους στη Montana ώστε να καταφέρουν να προσαρμοστούν στην νέα καθημερινότητα με δύο παιδιά.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ