Follow us

Damian Lewis | Η συγκινητική αφιέρωση για τον θάνατο της Helen McCrory

Ο Damian Lewis έγραψε τα πιο συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της συζύγου του και ηθοποιού Helen McCrory

Damian Lewis Splash News/Ideal image

Η Helen McCrory, η βρετανίδα ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Peaky Blinders αλλά και στις ταινίες Harry Potter, έφυγε από τη ζωή στα 16 Απριλίου σε ηλικία 52 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της Damian Lewis, ήταν εκείνος που γνωστοποίησε τον θάνατο της ηθοποιού λέγοντας ότι "πέθανε όπως έζησε, χωρίς φόβο".

Πρόσφατα ο ηθοποιός έγραψε μια συγκινητική αφιέρωση στη γυναίκα του που πολεμούσε τον καρκίνο εδώ και ένα χρόνο χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν εκτός από την οικογένειά της: "Όπως κάθομαι εδώ για να το γράψω αυτό, μπορώ να ακούω την Helen να μου φωνάζει από το κρεβάτι ‘κράτα το μικρό Damian, δεν είναι για σένα’. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες μας είπε από το κρεβάτι της ‘θέλω ο μπαμπάς να έχει συντρόφους, πολλές, θέλω όλοι να αγαπήσετε ξανά, η αγάπη δεν είναι κτητική. Αλλά ξέρεις Damian προσπάθησε να κάνεις την κηδεία χωρίς να φλερτάρεις κάποια" έγραψε δείχνοντας ότι ακόμα και σε αυτές τις στιγμές δεν είχε χάσει το χιούμορ της.

Όπως έγραψε ο ηθοποιός "ποτέ δεν είχα γνωρίσει κάποιον που απολάμβανε τη ζωή τόσο πολύ. Η ικανότητά της να βρίσκεται στο παρόν και να απολαμβάνει τα στιγμή με ενέπνεε. Ούτε είχε εμμονή με τον εαυτό της. Πίστευε ότι έπρεπε να κοιτάμε προς τα έξω όχι προς τα μέσα. Για αυτό μπορούσε να ρίξει το φως της τόσο φωτεινά και στους άλλους".

Ο Lewis είχε γνωρίσει τη σύζυγό του το 2003 όταν πρωταγωνιστούσαν στην ίδια θεατρική παράσταση στο Λονδίνο. "Ήδη μου λείπει" έγραψε ο star και τόνισε πως "έλαμψε τόσο φωτεινά στους τελευταίους μήνες που ούτε το πιο λαμπρό αστέρι δεν θα έλαμπε. Στη ζωή επίσης έπρεπε να ανέβουμε για να τη συναντήσουμε. Αλλά η μεγαλύτερη πράξη γενναιότητά της και γενναιοδωρίας της ήταν να κάνει φυσιολογικό τον θάνατό της. Δεν έδειξε φόβο, δεν έδειξα πικρία ή λύπηση του εαυτού της αλλά ήταν οπλισμένο με κουράγιο και επέμενε κανείς να μην λυπηθεί, επειδή εκείνη είναι χαρούμενη. Υπήρξε ένας μετεωρίτης στη ζωή μας".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ