Follow us

Πρίγκιπας William & Πρίγκιπας Harry | Η πολύωρη συζήτησή τους μετά την κηδεία

Τα αδέρφια έκαναν το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση.

Πρίγκιπας William & Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Το τραγικό γεγονός του θανάτου του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου, στάθηκε η αφορμή ώστε ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry να έρθουν σε επαφή ύστερα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του δεύτερου με την Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Όπως είδαμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την περασμένο Σάββατο, οι γιοι της πριγκίπισσας Diana είχαν την ευκαιρία για μια τετ-α-τετ συζήτηση, βγαίνοντας από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ύστερα από παρέμβαση της Kate Middleton. Σύμφωνα με πηγές, ύστερα από την κηδεία τα δύο αδέρφια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλές ώρες, μαζί και με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως θα αναφέρει η Page Six, η συζήτηση των τριών δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, όμως σύμφωνα με μαρτυρίες αποτελεί μία αρχή - ίσως δύσκολη- για τη συμφιλίωσή τους. Ήταν άλλωστε κάτι που θα ήθελε πολύ και ο παππούς τους, πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είχε σταθεί και στους δύο ως πατρική φιγούρα όταν το τραγικό δυστύχημα του 1997, τούς στέρησε τη μητέρα τους.

Το περιεχόμενο της συζήτησης παραμένει ακόμα άγνωστο, όμως μπορούμε να μαντέψουμε τα πιθανά θέματα που προέκυψαν.

Τις επόμενες εβδομάδες ένα ακόμη σημαντικό meeting θα λάβει χώρα που θα συμπεριλαμβάνει τη Βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Δούκα του Cambridge, στο οποίο θα συζητηθεί το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και των καθηκόντων που θα αναλάβει το κάθε ενεργό μέλος της "εταιρείας".

Φωτο: Splash News/ Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ