Follow us

Κόμισσα Mountbatten | Ποια είναι η γοητευτική και πιο σημαντική φίλη του πρίγκιπα Φίλιππου

Η Penelope Knatchbull σύμφωνα με πηγές του Παλατιού δεν θα μπορούσε να λείπει από την κηδεία του καλού της φίλου.

Πρίγκιπας Φίλιππος Splash News/Ideal Image

Είχαν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας κι όμως έκαναν πολύ καλή παρέα. Η κόμισσα Mountbatten όπως είναι γνωστή η Penelope Knatchbull (παλιότερα γνωστή ως Lady Penny Romsey) και ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν πολύ καλοί φίλοι, σε τέτοιο βαθμό που μάλιστα κάποια tabloids τους ήθελαν κάποτε να έχουν και ερωτική σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σύμφωνα με το Παλάτι, η κηδεία δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς εκείνη στη λίστα με τους καλεσμένους κι ας είχε γραφτεί ξεχωριστά για εκείνη ότι θα παρουσιαστεί εκ μέρους του συζύγου της που είναι άρρωστος.

Ποια είναι η Penelope Knatchbull

Η Penelope ή όπως είναι περισσότερο γνωστή Penny, είναι παντρεμένη με το εγγονό του λόρδου Louis Mountbatten, του αγαπημένου θείου του πρίγκιπα Φίλιππου που πέθανε σε μια βομβιστική επίθεση από τον IRA το 1979. Μάλιστα ο γάμος έγινε δύο μόλις μήνες μετά την κηδεία.

Ο σύζυγός της, Norton Knatchbull σπούδαζε μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και ήταν και κουμπάρος του.

Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά τον Nicholas, την Alexandra και την Leonora, η οποία έφυγε σε ηλικία 5 ετών από καρκίνο. Το 2010 ο Norton άφησε την Penny για να ζήσει με την Lady Nuttall στις Μπαχάμες αλλά επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά σε σπίτι κοντά στην οικογένειά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Penny τον άφησε λίγο αργότερα να μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειας.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ