Follow us

Η Hilary Duff εξηγεί γιατί ήθελε τον 9χρονο γιο της παρόντα στη γέννηση της αδερφής του

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί πριν από 3 εβδομάδες

MissBloom TEAM
Hilary Duff Abaca/www.visualhellas.gr

Για την Hilary Duff έχει τεράστια σημασία να είναι ειλικρινής και ανοιχτή απέναντι στα παιδιά της, πράγμα που αποκαλύπτει τον λόγο που ήθελε τον 9χρονο γιο της, Luca, να είναι παρών στη γέννηση της αδερφής του, Mae.

Hilary Duff | H φωτογραφία της κόρης της μια εβδομάδα μετά τη γέννα

Ήθελε, απλά, ο γιος της να δει με τα μάτια του το θαύμα της ζωής. "Ήταν κάπως σημαντικό για εμένα επειδή είμαι πολύ υπερ στο να είμαι ανοιχτή και ειλικρινής μαζί του για το πώς είναι οι δυνατές γυναίκες και πώς μοιάζει μια γέννηση.", δήλωσε στο podcast "Informed Pregnancy". "Ξέρει τα πάντα για τις περιόδους και είναι σημανικό για εμένα να κάνω φυσιολογική τη συζήτηση αυτή μαζί του για όλες τις γυναίκες που πρόκειται να βρίσκονται στη ζωή του", είπε μεταξύ άλλων.

Loading...

Βέβαια, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν προγραμματίσει καθώς ο γρήγορος τοκετός της Duff δεν του έδωσε την ευκαιρία να είναι σε όλη τη διαδικασία, παρά έφτασε τη στιγμή που το μωρό είχε γεννηθεί.

H Duff που γέννησε στο νερό, όπως είχε κάνει και με τη δεύτερη κόρη της, δήλωσε πως ήλπιζε ο γιος της μέσω της εμπειρίας του αυτής να μπορέσει να καθοδηγηθεί σωστά στο μακρινό μέλλον αν θελήσει και ο ίδιος να αποκτήσει παιδιά.

Για την ιστορία, η Mae είναι το δεύτερο παιδί που η ηθοποιός απέκτησε με τον τραγουδοποιό Matthew Koma, ενώ ο Luca προέρχεται από τον πρώτο της γάμο με τον Mike Comrie.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ