Follow us

H ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας στο Survivor, oι Κόκκινοι κατηγορούν τους Μπλε ότι κέρδισαν με πλάγιο τρόπο και όλα τα νέα

Ο παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, το ρομαντικό ενσταντανέ μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας και ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Yupi

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

H ομάδα που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας στο Survivor, oι Κόκκινοι κατηγορούν τους Μπλε ότι κέρδισαν με πλάγιο τρόπο και όλα τα νέα

Για έπαθλο ασυλίας αγωνιστήκαν οι παίκτες των δύο ομάδων στον στίβο μάχης του Survivor

Oι παίκτες από τις δύο ομάδες έπρεπε να κολυμπήσουν και να σκαρφαλώσουν πάνω σε "ιστό" όπως το ονόμασε και ο Γιώργος Λιανός, και να μαζέψουν τους κρίκους. Στην συνεχεία έπρεπε να ρίξουν πέντε τοτέμ στο παιχνίδι των στόχων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι Κόκκινοι κατηγορούν τους Μπλε ότι κέρδισαν με πλάγιο τρόπο

Survivor

Ο αγώνας επάθλου που πραγματοποιήθηκε στο Survivor της Κυριακής ήταν αρκετά απαιτητικός, αλλά και επίπονος για τους παίκτες. Όμως νικητές βρήκε τους μπλε, κάτι που δεν άρεσε στην αντίπαλη ομάδα.

Αυτό φάνηκε και στο σημερινό επεισόδιο, μιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε στην κάμερα του ριάλι την δυσαρέσκεια του για το ότι κάποιοι παίκτες από την ομάδα των μπλε δεν αγωνιστήκαν. Οι Παύλος Γαλακτερός, Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν αγωνιστήκαν στον στίβο μάχης στο επεισόδιο της Κυριακής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο ασυλίας στο Survivor. Οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους εκτός από τις γυναίκες της ομάδας -διότι ισχύει ο κανόνας των δύο- και τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τριαντάφυλλος ήταν οι παίκτες που συγκεντρώσαν τις περισσότερες ψήφους από την ομάδα τους. Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι δυο παίκτες ήταν ισόπαλοι στις "αρνητικές" ψήφους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ρομαντικό ενσταντανέ μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας

Survivor

Με αρκετά ρομαντική διάθεση ξεκίνησε το επείσόδιο της Δευτέρας στο Survivor, μιας και ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βγουν ραντεβού στην παραλία.

Ο παίκτης στην αρχή έκρυψε στα χέρια του ένα δώρο που έφτιαξε ο φίλος του Αλέξης Παππάς για να το δώσει στην Μαριαλένα και στην συνεχεία την προσκάλεσε να δουν το ηλιοβασίλεμα μαζί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Survivor

Χαμένοι στο επεισόδιο της Δευτεράς βγήκαν οι Κόκκινοι με σκορ 10-6. Η ομάδα των Κόκκινων χάνει για δεύτερη συνεχομένη φορά και αυτό το γεγονός έφερε μικροεντάσεις.

Τα κορίτσια της ομάδας αγωνίζονται για την ατομική ασυλία αλλά και σε περίπτωση που δεν κερδίσουν δεν μπορούν να ψηφιστούν διότι ισχύει ο κανόνας των δύο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ