Follow us

Θανάσης Πατριαρχέας | Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου

Και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Έναν σχεδόν χρόνο αφότου το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, τη Σταύρια που τους έχει κλέψει την καρδιά και ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020, ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου | Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συζύγου του σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διευκρινίζοντας ότι διανύει ήδη τον ένατο μήνα της κύησής της, ο Θανάσης Πατριαρχέας είχε γράψει στη λεζάντα του: "Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ’ ευχαριστώ! #9months #δεύτερο!!!".

Μιλώντας λοιπόν στη "Φωλιά των Κου Κου" ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ευχάριστο γεγονός και αποκάλυψε ότι περιμένουν και πάλι κοριτσάκι.

"Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά, εγώ προσωπικά θέλω πιο πολλά από τη Βίβιαν. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε ότι θα πάνε όλα καλά.

Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία ότι μπορεί να είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ. Μια μέρα γυρνούσα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε, ενώ με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή" είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ