Follow us

Kate Hudson | Οι ευχές για τα γενέθλιά της και η throwback φωτογραφία με τη Goldie Hawn

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για 42α γενέθλια της διάσημης ηθοποιού.

Kate Hudson | Οι ευχές για τα γενέθλιά της και η throwback φωτογραφία με τη Goldie Hawn Abaca/www.visualhellas.gr

Η Goldie Hawn έγραψε στο Instagram ένα τρυφερό μήνυμα στην κόρη της, Kate Hudson, με αφορμή τα 42α γενέθλιά της.

Η 75χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ευχήθηκε στην κόρη της ανεβάζοντας μια throwback φωτογραφία τους που τις δείχνει να γελούν την ώρα που βρίσκονται πάν σε ένα ψεύτικο ταύρο.

"Χρόνια πολλά ακριβό μου κορίτσι. Σε αγαπώ τόσο πολύ όσο το σύμπαν", έγραψε η περήφανη μαμά και η Hudson της απάντησε "σε αγαπώ πολύ μαμά".

Loading...

Η Kate Hudson ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο με την μικρή της κόρη, Rani Rose, να της τραγουδά τα Χρόνια Πολλά γράφοντας πως μπορεί να έπρεπε να φύγει νωρίς για τη δουλειά και να έχασε την πρωινή της αγκαλιά αλλά είχε το βίντεο "ένα μήνυμα από τον μεγάλο Ryder, μια βιντεοκλήση με τον Bingo κι ένα τραγούδι από το κορίτσι μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σήμερα".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το πώς μεγάλωσε με τη διάσημη μαμά της και τι εύχεται και για τη δική της κόρη. Όπως είχε πει τότε "η μαμά μου μου έδωσε τις βάσεις για να νιώσω αυτοπεποίθηση και να βγω και να νιώσω ότι η ζωή είναι δική μου. Η μαμά μου είναι η μεγαλύτερη cheerleader μου και με έκανε να σκεφτώ τη Rani και πως εύχομαι να της δώσω την ίδια αυτοπεποίθηση".

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ