Follow us

Γιώργος Μαυρίδης | Η σχέση του με τον 6χρονο γιο της συντρόφου του και η αποκάλυψη για τον γάμο τους

Γιώργος Μαυρίδης Instagram Γιώργος Μαυρίδης

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη και για την προσωπική του ζωή, στην οποία έχει μπει για τα καλά η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια. Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον παρουσιαστή να της έχει κάνει από το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση γάμου. Όπως εν συνεχεία αποκάλυψε, η σύντροφός του έχει έναν γιο έξι ετών από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, τον μικρό Άκη.

"Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της, οπότε το μεγαλώνουμε μαζί, συγκατοικούμε. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορονοϊό. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα σε ένα μπαλάκι της Μόλυ. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά.

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. (...) Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκε. Μετά άρχισαν να μας χειροκροτάνε από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες. Μένουμε μαζί με την Κρίστη και τον γιο της, τον Άκη. Είναι 5,5 στα 6.

Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να θέλω να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός".

Δες όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ