Follow us

Jennifer Lopez | H πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον A-Rod

H J.Lo ανέβασε μία όμορφη φωτογραφία της από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Alex Rodriguez, η Jennifer Lopez δεν είχε κάνει καμιά ανάρτηση στα social media. Η διάσημη σταρ επέλεξε να μην κάνει κάποιο άλλο σχόλιο αναφορικά με τον χωρισμό λίγο πριν τον γάμο της, αλλά αντίθετα εστίασε για ακόμα μια φορά στην καριέρα της. Για αυτό και το πρώτο της post μετά τον χωρισμό δεν θα μπορούσε να μην αφορά στη νέα της ταινία.

Η J.Lo βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, τη ρομαντική κωμωδία ‘Shotgun Wedding’ και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία της από το backstage.

Στη φωτογραφία η σταρ φοράει ένα λευκό τζιν με σκίσιμο στα γόνατα κι ένα λευκό πουκάμισο ενώ κρατάει μια κούπα και χαμογελάει. Το μακιγιάζ της είναι σε natural αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της είχαν τη γνωστή μελί απόχρωση που προτιμά τον τελευταίο καιρό. "Συζήτηση με καφέ" έγραψε στη λεζάντα.

Μόλις πριν μια εβδομάδα, το πρώην ζευγάρι με μια κοινή ανακοίνωση είχε γνωστοποιήσει τον χωρισμό του, γράφοντας ότι "συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα σαν φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές επιχειρήσεις μας και στα projects μας".

Loading...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του E!News, η τραγουδίστρια και ηθοποιός νιώθει καλά με την απόφασή της να χωρίσει αφού υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους, κάτι που η Lopez δεν μπορούσε να το παραβλέψει.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ