Follow us

5 Ελληνίδες & 5 ξένες celebrities που παραδέχθηκαν πως έχουν κάνει πλαστική ή botox

Οι διάσημες κυρίες που ρωτήθηκαν και απάντησαν με ειλικρίνεια χωρίς ταμπού

MissBloom TEAM
ελένη φουρέιρα ndp

Είναι γνωστό πως πολλές celebrities του εξωτερικού αλλά και του ελληνικού star system έχουν επισκεφθεί τον πλαστικό χειρουργό για να βελτιώσουν την εικόνα τους. Λίγες όμως είναι εκείνες που έχουν βρει το θάρρος να το ομολογήσουν και να δηλώσουν δημόσια τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

1. Nicole Kidman

1. Nicole Kidman

Η Αυστραλή ηθοποιός είχε παραδεχθεί το 2013 πως είχε δοκιμάσει το Botox όμως το αρνήθηκε γρήγορα από τη στιγμή που δεν μπορούσε να κουνήσει το πρόσωπό της.

2. Ελένη Φουρέιρα

2. Ελένη Φουρέιρα

Η ελληνίδα superstar έχει δηλώσει πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, μία απόφαση που πήρε ξαφνικά ένα πρωί. Και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το μοιραστεί με το κοινό. 

 

3. Courtney Cox

3. Courtney Cox

Η αγαπημένη ηθοποιός το 2017 είχε παραδεχθεί πως είχε βάλει fillers στο πρόσωπό της, προκειμένου να προλάβει τις επιπτώσεις του χρόνου. Δυστυχώς, όμως η fake εικόνα της την έκανε να πάρει την απόφαση να τα αφαιρέσει, αποδεχόμενη τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. 
 

4. Kim Kardashian

4. Kim Kardashian

Η Kardashian δεν έχει πρόβλημα να αφήνει τον κόσμο να δει μέσα από την κλειδαρότρυπα και είναι ανοιχτή στο να μοιράζεται πράγματα και σκέψεις με το κοινό της. Έχει δηλώσει πως δεν είναι κατά των επεμβάσεων και πως έχει δοκιμάσει το botox, το οποίο δεν θα ξανακάνει πριν κλείσει τα 40, τα οποία έκλεισε πέρσι. Λέτε λοιπόν να το ξαναπροσπαθήσει;

 

5. Κατερίνα Καινούργιου

5. Κατερίνα Καινούργιου

Στο παρελθόν είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των δημοσιογράφων για τις πλαστικές, στις οποίες έχει υποβληθεί. Η Καινούργιου έχει δηλώσει πως είχε κάνει πλαστική μύτης στα 17 της και αυξητική στήθους, χωρίς να το πει στον πατέρα της. Πλέον είναι τόσο ακομπλεξάριστη που δεν έχει πρόβλημα να το συζητάει. 

 

6. Έλενα Παπαρίζου

6. Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου πριν καιρό είχε παραδεχθεί πως είχε κάνει πλαστική στο στήθος της και δεν θεώρησε πως ήταν ένα γεγονός που έπρεπε να κρύψει. Μάλιστα, αστειευόμενη είχε δηλώσει πως όλοι έλεγαν πως είχε κάνει, πριν καν πραγματοποιήσει την επέμβαση. 

7. Kaley Cuoco

7. Kaley Cuoco

Η πρωταγωνίστρια του The Bing Bang Theory είχε αποκαλύψει πως είχε υποβληθεί σε ρινοπλαστική, αυξητική στήθους και προσθήκη fillers που την έκαναν να νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της. 

8. Ελένη Χατζίδου

8. Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια λίγα χρόνια πριν είχε παραδεχθεί το ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανακάνει κάποια επέμβαση στο μέλλον.

9. Δούκισσα Νομικού

9. Δούκισσα Νομικού

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της πριν αρκετά χρόνια είχε δηλώσει πως είχε κάνει πλαστική στήθους, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία όπως είχε πει χαρακτηριστικά.

10. Angelina Jolie

10. Angelina Jolie

Η πασίγνωστη ηθοποιός πριν από κάποια χρόνια είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και σε αποκατάσταση με επιθέματα ώστε να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ