Follow us

Η Τζένη Θεωνά έκανε πρόβα νυφικού | Δες το υπέροχο νυφικό της

Η δημιουργία της Celia Kritharioti που την κέρδισε.

Τζένη Θεωνά Npd

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι το οποίο αποδεικνύεται κι από την μακροβιότητα της σχέσης τους. Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2014, είχε αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2020 και να βαφτίσει τον γιο του, Αρίωνα. Ωστόσο, η εμφάνιση της πανδημίας και το lockdown άλλαξε τα σχέδια της οικογένειας και έτσι αποφάσισαν να αναβάλλουν τα δύο μυστήρια.

Μαριάννα Παινέση | Για ιατρικές εξετάσεις λίγο πριν γεννήσει

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα RelNews κοντινή πηγή του ζευγαριού "Αν και το ζευγάρι είχε δηλώσει την επιθυμία του να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί μέσα στο 2020, με κουμπάρα την Μαρία Καβογιάννη, τα σχέδια αυτά πάγωσαν. Η πανδημία έχει φέρει την ανατροπή στο πρόγραμμα όλων και όλα είναι στον αέρα".

Όλα δείχνουν πως οι προετοιμασίες για το γάμο όμως ξεκίνησαν με την Τζένη να δοκιμάζει και πάλι νυφικά. "Κι εκεί που κάναμε το fitting μας, με τον @spirossavvinos, για το Πασχαλινό της @ertofficial_ λέει ο @christoskerabos -Δεν δοκιμάζουμε κι ένα νυφικό; Μα φυσικά. Πολύ λογικό. Κι έτσι, νυφικό @celiakritharioti off my bucket list. 👰🏼", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακριά μανίκια και δαντέλα, δημιουργία της διάσημης σχεδιάστριας.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ