Follow us

Ορφέας Αυγουστίδης | Φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Γεωργία, να νανουρίζει τον γιο τους

Σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία NDP

Το νέο μέλος της οικογένειας του Ορφέα Αυγουστίδη και της συντρόφου του, Γεωργίας, ήρθε στον κόσμο στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που επισφράγισε την ευτυχία του ζευγαριού κάνοντάς τους για πρώτη φορά γονείς.

Ο ηθοποιός και ενθουσιασμένος νέος μπαμπάς είχε αναρτήσει δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες από το μαιευτήριο στον λογαριασμό του στο Instagram:

Loading...

"Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη" είχε γράψει στη μακροσκελή λεζάντα του.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν ανέβασε ένα ακόμη story όπου βλέπουμε τη σύντροφό του να νανουρίζει τον γιο τους:

Ορφέας Αυγουστίδης | Η πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του και τον νεογέννητο γιο τους

Ορφέας Αυγουστίδης | Φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Γεωργία, να νανουρίζει τον γιο τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ