Follow us

Γιατί η Jennifer Lopez δεν έχει επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων στον A-Rod;

H J.Lo έχει κρατήσει το δαχτυλίδι αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν και επίσημα ότι χώρισαν λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο τους. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα θέλουν την J.Lo να έχει πάρει την απόφαση λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης και τον A-Rod να πιστεύει ότι ίσως υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης.

Ένα νέο δημοσίευμα του TMZ, αναφέρει ότι η Lopez δεν έχει επιστρέψει ακόμα το δαχτυλίδι αρραβώνων της στον πρώην σύντροφό της και ο λόγος δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι πιστεύει ότι μπορεί να τα ξαναβρούν.

Loading...

Όπως γράφει το ΤΜΖ, η Lopez έχει κρατήσει το δαχτυλίδι αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Alex είχαν ανταλλάξει πολλά κοσμήματα ως δώρα. Όπως εκείνος της είχε δώσει πολλά και πανάκριβα κοσμήματα, έτσι κι εκείνη του είχε δωρίσει πολλά ακριβά ρολόγια για τη συλλογή του.

Πηγές αναφέρουν ότι μπορεί η Lopez και ο Rodriguez να έχουν συμφωνήσει να μην επιστραφεί το δαχτυλίδι και απλά ο καθένας να κρατήσει τα δώρα του άλλου. Εξάλλου, το ζευγάρι, όπως έγραψε και στην ανακοίνωση του χωρισμού, θέλει να κρατήσει φιλικές σχέσεις ενώ σκοπεύει "να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές επιχειρήσεις και στα projects μας".

Μετά τον χωρισμό τους, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Lopez νιώθει καλά με την απόφασή της ενώ για αρκετό διάστημα δεν ήταν χαρούμενη. Στην τελευταία της ανάρτηση, πάντως, δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ αφού συνεχίζει να προωθεί τη νέα της ταινία Shotgun Wedding για τα γυρίσματα της οποία βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ