Follow us

Tom Cruise | Γιατί έλειπε από τα 15α γενέθλια της κόρης του;

Ο διάσημος ηθοποιός δεν βρίσκεται κοντά στην 15χρονη Suri τα τελευταία χρόνια.

Tom Cruise Splash News/Ideal Image

Είναι γνωστό ότι ο Tom Cruise δεν περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη του Suri. Μετά το διαζύγιο με την Katie Ηοlmes, ο ηθοποιός έχει απομακρυνθεί και με την 15χρονη κόρη του χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες που επικρατούν και δεν τους επιτρέπουν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Φαίνεται, ότι ο Tom Cruise παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τη Suri δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά της για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

Η Suri που γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της πέρασε τη μέρα της με τη μητέρα της αλλά και τις φιλές της, κάνοντας μια βόλτα στη Νέα Υόρκη για παγωτό. Η Katie Holmes που άφησε για λίγο την κόρη της μόνη με τις φίλες της για να διασκεδάσουν ενώ εκείνη πήγε για ψώνια σε κοντινό κατάστημα, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της.

"Χρόνια Πολλά, γλυκιά μου. Δεν το πιστεύω ότι είσαι κιόλας 15" έγραψε στο Instagram ανεβάζοντας τρεις όμορφες φωτογραφίες τους.

Ο Tom Cruise από την άλλη έλειπε καθώς ήταν στην Αγγλία για τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας Mission Impossible μαζί με την φημολογούμενη κοπέλα του Hayley Atwell. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, ο ηθοποιός αγαπάει πολύ την κόρη του και θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις τους "κάποια μέρα".

Εκτός από τη Suri που απέκτησε στον γάμο του με την Katie Holmes, ο Tom Cruise έχει και δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο του με την Nicole Kidman, τον 26χρονο Connor και την 28χρονη Isabella.

Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ