Follow us

Timothee Chalamet & Lily Rose Depp | Είναι ξανά μαζί;

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για λίγους μήνες μέσα στο 2020.

Lily Rose Depp Splash News/Ideal Image

O Timothee Chamalet και η Lily Rose Depp φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι εθεάθη το περασμένο σαββατοκύριακο να ψωνίζει μαζί στη Νέα Υόρκη στο κατάστημα Verameat.

Ο Timothée Chalamet είναι ο γιος του Edward Scissorhands

Όπως δήλωσαν παρόντες του καταστήματος, το ζευγάρι έφτασε μαζί, κοιτώντας γύρω του τι θα αγοράσουν. Ο πρωταγωνιστής του Call Me By Your Name, μάλιστα, αγόρασε γρήγορα ένα δώρο στην Depp, χωρίς εκείνη να το καταλάβει ώστε να της το προσφέρει.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά ύστερα από τη συνεργασία τους στην ταινία The King και χώρισε ύστερα από έναν χρόνο σχέσης τον περασμένο Απρίλιο. Σε συνέντευξή του, o Chamalet είχε δηλώσει πως ήταν δύσκολη η συνύπαρξή τους κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφερόμενος στις παπαράτσι φωτογραφίες τους στο γιοτ που κυκλοφόρησαν εν αγνοία τους, με τους δημοσιογράφους να προφασίζονται πως επρόκειτο για στημένη φωτογράφιση.

Και η ίδια η Depp έχει αναφερθεί στη σημασία της ιδιωτικότητας που συνειδητοποίησε από πολύ μικρή ηλικία, δεδομένου ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια με πολύ διάσημους γονείς.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Splash Nes/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ