Follow us

"Έκανα τον Λιβάνη unfollow. Σιγά την σταρούμπα"

"Μου επιτίθεται πάρα πολύ ο κόσμος επειδή υποστηρίζω τον Αλέξη Παππά".

Γιώργος Λιβάνης NDP

Στο "Πρωινό” μίλησε την Τετάρτη 21 Απριλίου η Άρτεμις Αστεριάδη αναφερόμενη φυσικά μεταξύ άλλων και στο Survivor αλλά και στον φίλο της Αλέξη Παππά, έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του reality. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκανε unfollow τον Γιώργο Λιβάνη στο Instagram μετά από μια παρεξήγηση που είχαν στα social media.

"Ήμουν στο χώρο της μόδας για μια δεκαετία. Ο Αλέξης δεν είναι αυτός που βλέπετε. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και σκέφτεται πάντα τον άλλον και απορώ. Και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πολύ καλό παιδί αντίστοιχα γιατί έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Έχουμε ξεκινήσει μια διαμάχη στα social. Μου επιτίθεται πάρα πολύ ο κόσμος επειδή υποστηρίζω τον Αλέξη. Ο Αλέξης είναι πανέξυπνος. Είναι χειριστικός σαν άνθρωπος. Το κάνει ελεγχόμενα αυτό γιατί έχει στόχο τον τελικό, μην ξεχνάμε είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Θα συμβούλευα τον Αλέξη να μην είναι τόσο σκληρός. Έχει χρησιμοποιήσει τη λεκτική βία σε κάποιους ανθρώπους και είναι κρίμα. Έξω δεν τα έκανε ποτέ, είναι πολύ ήρεμος σαν άνθρωπος και γλυκός. Είναι αγνό πλάσμα, δεν ξέρω από πού έχει προκύψει.

Με τον Γιώργο Λιβάνη ήμασταν καλεσμένοι και οι δύο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και γνωριστήκαμε μέσω μιας επώνυμης κοινής μας φίλης που τότε τραβιόντουσαν. Πριν την Μαριαλένα. Τάγκαρα τον Γιώργο Λιβάνη όταν η Μαριαλένα τραγουδούσε το "αγοράκι μου" και λέω κοίτα η παραγωγή τι άτιμη είναι που δίνει αυτό το τραγούδι στο κορίτσι ενώ ξέρει ότι είναι σε σχέση. Δεν το είπα με κακία. Προφανώς ο Λιβάνης πειράχτηκε και ενοχλήθηκε. Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow, αλλά εγώ τον έκανα. Σιγά την σταρούμπα", είπε η Άρτεμις Αστεριάδη.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ