Follow us

Γρηγόρης Μπιθικώτσης | Η άγνωστη σχέση με την Καρολίνα Καλύβα από το Survivor (vid)

Και ο λόγος που εδώ και πολλά χρόνια δεν μιλά με την αδελφή του.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης NDP

Στo "Πρωινό" μίλησε την Τετάρτη 21 Απριλίου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη σχέση με την αδερφή του, με την οποία δεν μιλά πια, αλλά και στον γάμο του με την σύντροφό του Ελένη. Τέλος, αποκάλυψε και την άγνωστη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα του Survivor.

"Τα κληρονομικά μας είναι ξεκάθαρα. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εμένα. Είχα κάνε κάποια στιγμή ένα εξώδικο. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω τον εαυτό μου με την αδερφή μου στα δικαστήρια, δεν υπάρχει και λόγος. Δεν μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά ας μην μπούμε σε αυτά γιατί είναι στενάχωρα πράματα.Καταρχάς όταν κάποιος κάνει ένα αφιέρωμα, θα πρέπει να σε ρωτήσει, να δώσεις ή όχι την άδεια ή όχι", είπε αρχικα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Όσον αφορά τον γάμο με την σύντροφό του Ελένη είπε: "Δύο φορές έχω ακυρώσει τον γάμο. Με την Ελένη είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Βλέπω τα νευράκια μου να χαλαρώνουν. Η Ελένη έχει μία κόρη αλλά είναι μαμά και στον γιο μου".

Τέλος, αποκάλυψε ότι γνωρίζει την Καρολίνα Καλύβα από το Survivor: "Βλέπω Survivor. Ξέρω την Καρολίνα από κοριτσάκι. Είμαστε σαν οικογένεια γιατί της έχω βαφτίσει τον αδερφό της και το κορίτσι έχει μεγαλώσει σχεδόν στο σπίτι μας. Η Καρολίνα είναι ένα παιδί που δεν της χαρίστηκε τίποτα. Έχει αγωνισθεί πολύ στη ζωή της. Τα έχει καταφέρει και θα τα καταφέρει και εκεί. Με έχει κουράσει πολύ ο Αλέξης Παππάς. Έχει κάνει το παιχνίδι τοξικό".

Δες αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ