Follow us

Pet Lovers | Τα κατοικίδια των Ελλήνων celebrities

Οι διάσημοι λατρεύουν να ανεβάζουν φωτογραφίες με τους πιο πιστούς τους φίλους

MissBloom TEAM
Μενεγάκη-Μουτσινάς-Κουτσόπουλος NDP Photo Agency

Δεν τρελαινόμαστε μόνο εμείς να γεμίζουμε τη μνήμη του κινητού μας με φωτογραφίες των κατοικιδίων μας αλλά και πολλοί celebrities που δεν χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές μαζί τους.

1. Σμαράγδα Καρύδη

Σίγουρα έχετε δει είτε σε φωτογραφίες της ηθοποιού, είτε σε posts του Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη, το αξιαγάπητο labrador retriever να κάνει εμφάνιση. Μάλιστα, έχει και δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

2. Ναταλία Γερμανού

Η φιλοζωική της δράση είναι γνωστή, αφού η παρουσιάστρια κάθε ΣΚ μέσα από την εκπομπή της προσπαθεί να βρει ένα σπίτι σε διάφορα αδέσποτα σκυλάκια που φιλοξενεί στο στούντιο. Μάλιστα, πρόσφατα υιοθέτησε τη Νουνού, ένα αδέσποτο φοβισμένο σκυλάκι που είχε την τύχη να βρει στο πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού την οικογένεια που ζητούσε.

Loading...

3. Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Έχει αδυναμία στα αδέσποτα σκυλάκια και μέσα από το βήμα που του δίνεται στα social media προσπαθεί να τα βοηθήσει να βρουν ένα σπίτι. Ο ίδιος πάλι έχει απεριόριστη αγάπη για τον Salvador.

Loading...

4. Γιώργος Μαυρίδης

Η βασίλισσα του δεν είναι άλλη από τη διάσημη Molly, ένα πανέμορφο retriever που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 14. Στην οικογένειά τους προστέθηκε επίσης η Τσίχλα, η "κοντή" όπως την αποκαλεί η αδερφή της.

Loading...

5. Νίκος Μουτσινάς

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αγαπάει πολύ τα ζώα γι'αυτό και η μικρή του οικογένεια αποτελείται από τον Άντι, τον Τρίκι και τη Jujubi.

Loading...

6. Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια του Love it φέρνει συχνά στην εκπομπή της, τη Baloo ένα γαλλικό bulldog που αγαπάει απεριόριστα.

Loading...

7. Ευριδίκη Βαλαβάνη

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Βασάλος έναν χρόνο πριν έσωσαν ένα γατάκι, τη Suki που μέχρι σήμερα γεμίζει τις μέρες τους με όμορφες στιγμές.

Loading...

8. Ελένη Μενεγάκη

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τα κατοικίδια της κάνουν τους 1.000.000 followers της να γεμίζουν το προφίλ της με χιλιάδες σχόλια και likes.

Loading...

9. Δέσποινα Βανδή

Τα σκυλάκια είναι η αδυναμία της και αυτό φαίνεται άλλωστε!

Loading...

10. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η μαμά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει παντού μαζί της τον Misu, ένα πανέμορφο Poodle που έχει μάλιστα και δικό του λογαριασμό στα social media.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ